Боров прашец с кудзу - защита за черния дроб

НЕОЦЕНИМА ЗАЩИТА НА ЧЕРНИЯ ДРОБ С ПРИРОДНИ СРЕДСТВА

Черният дроб е уникален орган, който е отговорен за метаболизма, енергията и също така изпълнява основната антитоксична функция, като е най-съвършеният естествен филтър на нашето тяло от външни и се образува в резултат на обмена на токсични и токсични вещества.

Укрепващи таблетки Hepamix /Хепамикс/ на Вертера са предназначени за надеждна защита на чернодробните клетки от различни видове увреждания и тяхната регенерация. Черният дроб е един от най-важните вътрешни органи. Не позволява на вредните и токсични вещества да се задържат в тялото, премахвайки ги, съхранява нашите „енергийни резерви“, а също така участва в кръвообращението.

Компонентите на Hepamix подобряват:

– Процесите на образуване и отделяне на жлъчен сок– Усвояването на основни хранителни вещества

– Активирането на имунобиологични защитни реакции

– Синтеза на комплекс от биорегулиращи вещества

СЪСТАВ: Целина (билка), топинамбур, лиофилизиран гел от кафяви морски водорасли (ламинария), екстракти: морски зърнастец (листа), бял трън (плодове), женско биле (корен), резене (плодове), аир (корен), коприва ( листа).

Възможна е индивидуална непоносимост към някои съставки.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по една таблетка по време на хранене 1 до 3 пъти дневно.

Препоръчва се прием на курсове от 4 седмици с 5-7-дневни прекъсвания през цялата година.

Ако решите да подкрепите тялото си и да помогнете на черния дроб, тогава не забравяйте да вземете укрепващото хапче Хепамикс,комплексна защита на черния дроб.

https://www.verterahealth.org/produkt/hepamix/
Shopping Cart