Нова мода-кафето с рейши е новия хит в стремежа за здравословен живот

Кафето с рейши– по-малко кофеин, но сте пак бодри и за по-дълго време!

 Напитката помага за умствената дейност и имунитета

Информации за благотворното  въздействие  на лечебните гъби върху човешкото тяло са се превърнали в хит в социалните мрежи.  Още повече че се използват за лек и облекчаване на различни здравословни състояния повече от 2000 г. в страни като Япония и Китай. Отдавна е известно, че гъбите осигуряват ползи за здравето, тъй като действат като антиоксиданти.

А и имащите здравословни проблеми все повече се стремят да търсят алтернативи на лекарствата чрез специални храни. По тази причина пиенето на кафе с гъби е нова тенденция,но това  води до намаляване на приемането количеството кофеин, за който е известно, че може да доведе до безпокойство и неравномерен сърдечен ритъм при прекомерна употреба.

Тъй като не става въпрос нито за познатите халюциногенни гъби, нито за такива за готвене, в Англия например вече се организират онлайн курсове за разпознаването им, а също и специални турове за бране. Те са по-скоро с опознавателна цел, отколкото човек да си набере необходимото му количество.

Кафето с рейши  се прави чрез комбиниране на медицински гъби с кафе на зърна. Гъбите се сушат. След това се добавят към кафе на зърна и се смилат, получава се прахообразна смес. Към нея може да се добави мляко при желание.

Въпреки че има вкус подобен, на обикновено кафе напитката съдържа по-малко кофеин, но осигурява устойчиви нива на енергия, и то без рязък срив, който понякога възниква при пиене на традиционно кафе, помага за подобряване на умствената дейност и имунитета. Създаването ѝ е следствие от засилен интерес към приемането на гъбени добавки, особено от хора с онкологични заболявания.

МНОЖЕСТВО ПРЕДИМСТВА: В съчетание с потенциалните свойства на гъбата Рейши като облекчаване на умората, повишаване на имунитета, подпомагане на съня и успокояване на нервите, тази вкусна смес ви помага да поддържате форма всеки ден.

Укрепете имунната си система: Кафето с гъба Рейши на прах, богата на полизахариди и тритерпени от гъби Рейши, не само поддържа белите кръвни клетки, за да ускори възстановяването и да поправи щетите, което може да укрепи имунната ви система, да ви направи по-силни и здрави.

Разгледайте продукта тук: https://borovprashec.bg/produkt/kage-s-reishi-30broia-po-3grama/

Shopping Cart