Перуанска Мака-естествен лек за повишаване на мъжкото либидото!

Перуанска черна мака – тайната на инките за сила, издръжливост, високо либидо, хормонален баланс!

Според Световната здравна организация около 15% от двойките в света имат репродуктивни проблеми. И най-малко една трета от проблемите с раждаемостта идват от мъжете. Естествено, мъжкото безплодие може да се дължи на много неща, като лоша околна среда, безпокойство, лоша диета, генетика и т.н.

Японски учени направиха изследване с група от 51 мъже и ги разделиха на 3 отбора. Първата група  проби/семенна течност/е била  изложена на  WiFi устройство, което копира излъчванията на мобилен телефон.Втората група проби имала защитен щит пред WiFi устройството, а третата група проби била поставена близо до WiFi устройството, копирайки мобилния телефон, носен в джоба на панталона.

Спермата се поврежда след 2 часа

Констатациите са били страшни. Докато пробите са били под влиянието на WiFi сигнал до 30 минути, почти е нямало промяна резултат.След това  започва да се  показва поразителна разлика. След само 2 часа процентът на мобилност на гпробата без достъп до WiFi е 53,3%, защитната проба- 44,9% и изложената на излъчването на WiFi устройство   само 26,4%. 24 часа по-късно броят на мъртвите сперматозоиди  в пробата изложена на облъчване  е 23,3%, в сравнение с 8,4% за необлъчените  проби.

мака

 • В проучвания са анализирани ефектите от 4-месечния прием на Черна  Мака от мъже. В края на тестовия период, резултатът е значително повишаване на броя сперматозоиди, тяхната мобилност и количеството на семенната течност.Много хора вярват още, че продуктът може да увеличи мъжкото сексуално желание.
 • Маката се отразява положително и на женската плодовитост. Притежава способността да възстанови хормоналния баланс.
  Смята се че, използвана като добавка, тя може да потисне доминиращата роля на естрогена и да осигури благоприятни балансирани условия в нивата на естроген и прогестрон, подходящи за забременяване. Много жени също отбелязват повишаване на либидото и сексуалната функция в резултат от приема на тази „суперхрана“.
 • Перуанската Мака е най-мощният адаптоген и афродизиак на света.
  Първите записи за Мака датират от преди 5800 години. Маката наричат още „Планинския женшен на Андите”, „Съкровището на Перу”, „Афродизиак”.

  Маката се отглежда над 4000м надморска височина, без използване на химически пестициди, торове, консерванти и други синтетични вещества, без генно модифицирани вещества. Извършва се строг контрол върху качеството.

  Разгледайте продукта ТУК

  www.borovprashec.bg

Shopping Cart