PLASMAX-иновация от бъдещето и как ни помага

Какво прави единствен и уникалeн продукта на Вертера Plasmax?

1.Действа директно на нашата хомеостаза
Хомеостазата-това е саморегулация, стремеж на системите на нашия организъм да възпроизведе себе си, да възстанови изхабеното равновесие, да преодолява съпротивлението на външната среда.
2.Plasma технология-усвояване на елементите от междуклетъчното пространство на водораслите.
Чрез частична хидролиза е направена достъпна за нас L-Фукоза и галактоза от водорасли. Това са елементи, които се срещат в майчиното мляко.
L-Фукоза е елемент, който не се произвежда по промишлен начин и няма нито лекарства, нито добавки с нея.
Вертера не създава Фукоза.Тя се съдържа във водораслите. Новата технология само я прави достъпна за усвояване от човека на 99%
Ето защо е важна L-Фукозата
– формира, укрепва и поддържа имунитета
– явява се пробиотик
– предпазва чревната стена при заболяване
– намалява риска от автоимунни заболявания
– благоприятства върху репродуктивната система на човека
– Фукозата мобилизира стволовите клетки, насърчава регенерацията на тъканите, забавя процеса на стареене и защитава организма на клетъчно ниво.
3.Най ценните компоненти от водораслите-алгинати, ламинаран и фукоидан.
Алгинати – полезните соли на алгиновата киселина, които улавят токсините, шлаките, тежките метали и радиацията от нашия организъм и ги извеждат навън–чистят нашите клетки.
Ламинаран – активна съставка на кафявите водорасли, която стимулира вродения имунитет, увеличава устойчивостта към инфекции, подпомага бързото заздравяване на рани, има противотуморни свойства, повишава устойчивостта на организмана вредните влияния от околната среда.
Фукоидан – важна съставка на водараслите фукус. Неговата роля е да ни защитава от външни вредни влияния. Подпомага възстановяването на стволовите клетки.Той има антибактериално, антивирусно, антитуморно и антикоагулантно действие. Също така действа като имуномодулатор с противовъзпалителни и противодиабетни свойства.
Разгледай подробно продукта тук: https://borovprashec.bg/produkt-kategoriya/vertera-org/plazmax/
Shopping Cart