ПРЕКРАСНА НА ВСЯКА ВЪЗРАСТ-МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПОДХОДЯЩА ЗА ТЕБ И ТЕБ И ТЕБ И ТЕБ………

Една  добре поддържана жена е жена, момиче, което впечатлява със своята красота, сдържаност, вкус, маниери и ум. Тук не става въпрос за  външен вид на модел, бляскав грим или скъпа дизайнерска рокля. Много по-важно е чистата,сияйна кожа, добре оформена коса, чисти нокти, здрав тен, блясък и загадка, стройна стойка, поведение, състояние на духа.

Всяка жена иска да остане женствена, красива  и желана във всяка ситуация и на всяка възраст.В крайна сметка, с всяко преживяно десетилетие, за да поддържате себе си в желаната форма, трябва да полагате повече усилия. След 50 години изсъхването на кожата се ускорява, следователно в женския арсенал добрата козметика неизменно трябва да върви ръка за ръка с пълноценен сън, балансирано хранене и умерена физическа активност. Приблизително след 45 години може да започне хормонално преструктуриране при жените, което се показва и върху състоянието на кожата. Защитните функции на кожата са намалени, нейният тип може да се промени (например, през целия си живот сте имали мазен тип кожа и сте се променяли на суха и често са комбинирани). Кожата на тази възраст става тънка, бръчките се появяват по-бързо, лицевите мускули отслабват, което води до загуба на еластичност и увисване. Значително влошава храненето на кожните клетки и тяхното насищане с кислород.

Ще ви предложим една маска за лице , която може да направим сами у дома.

Нужни продукти:

1с.л. мед

1с.л. зехтин

1с.л. кисело мляко

1 жълтък

Разбъркайте всичко заедно до получаване на хомогенна смес. След това нанесете на лицето/врата и деколтето/ и оставете да подейства 20 минути. Медът стимулира и заглажда, а яйцето и зехтина  овлажняват. Киселото мляко пък почиства и затваря порите.Жълтъкът е известен като най-доброто средство за справяне със суха кожа и изтощена коса, защото има незаменими хидратиращи свойства.

Shopping Cart