РЕГУЛИРАНЕ НА ХОРМОНАЛНИЯ БАЛАНС С БОРОВ ПРАШЕЦ ГОДЖЕН

Боров прашец за хормонален баланс
Боровият прашец не просто поддържа нормалните нива на тестостерона и контролира хормоналния баланс при двата пола, но влияе положително и на ендокринната система като цяло.

Много проблеми, свързани с щитовидната жлеза, също попадат в обсега на полезното действие на полена от бор марка Годжен

Продуктът е особено полезен за хора с атрофирала жлеза. Това състояние възниква, когато щитовидната жлеза се сблъсква с прекалено голямо количество от даден хормон в тялото и тя спира да го произвежда. Най-често подобни състояния се наблюдават след прием на хормони или стероиди, но с Боров прашец това изкуствено блокиране на функциите на щитовидната жлеза може да бъде спряно, а хормоните да възстановят своя естествен баланс и нормални стойности.

Естрогена, прогестерона и тестостерона са важни както за мъжете, така и за жените, но в различни пропорции, поради което е важно да се отбележи, че БОРОВИЯТ ПРАШЕЦ се смята за адаптогенна КЛЕТЪЧНА ХРАНА, което означава, че тя е тази, която възстановява баланса на тялото чрез адаптиране на неговите последици при каквито и да било условия.

Поради тази причина той е безопасен за мъжете и жените. 
Но нека да се съсредоточи отново в хормона DHEA и как това се отразява на тялото, тъй като това е ключът към разбирането на ползите за здравето на прашеца и защо е такава невероятна клетъчна храна. 

Боровия прашец намалява стреса – много хора споделят опита, че намалява тревогата и им помага да се справят със стреса по-ефективно. Това е така благодарение на способността на този природен ресурс да регулира хормоналните процеси в организма по естествен начин, което означава по-пълноценен и здравословен живот. Поради богатото съдържание на витамини, минерали и аминокиселини, хората се чувстват по-пълноценни и енергични в ежедневието, повишават качеството си на живот като това се усеща от самото начало на приема на Боров прашец.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart