микрофибърна кърпа tupperware; почистване само с вода

Революционните кърпи на Tupperware за безупречно почистване без препарати

Tupperware за безупречно почистване без препарати

Не обичате да чистите? Няма проблем! Нашите микрофибърни кърпи ще направят всичко по-лесно, по-евтино и по-добро за околната среда. Те са супер абсорбиращи, не се нуждаят от силни химикали и вършат страхотна работа при почистването на мръсотия.

Опитайте една от кърпите на Tupperware и ще видите разликата!

Кажете сбогом на всички останали кърпи,които само замазват мръсотията и оставят следи.

Кърпите Tupperware са меки, но здрави! ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГИ!

Идеални за почистване на съдове, тигани, подове, прозорци, прах, полиране, компютърни екрани, клавиатури, телефонни екрани, очила и др.!

ПО-ЛЕСНО И ПО-ДОБРО ПОЧИСТВАНЕ

Привлечете мръсотията и полирайте без ивици, петна, драскотини или мъх! Tupperware добави нови размери към колекцията си от микрофибърни кърпи и всяка кърпа има свой собствен уникален модел на тъкане, тегло и смес от тъкани.

Могат да се използват сухи или мокри за почистване. Използвани сухи, влакната действат като магнит за прах. Използвани мокри с вода или малко количество еко  препарат, влакната могат лесно да се справят с най-трудната мръсотия.

Микрофибърът не оставя мъх, така че получавате перфектно полиране върху неръждаема стомана и други лъскави повърхности, както и идеално чисти прозорци, стъкла и огледала.

Това е специален тип нишка, която е разделена, за да стане по-поглъщаща. Мека, здрава и супер абсорбираща кърпа-вземи и превърни чистенето в удоволствие!

СПЕСТЯВА ПАРИ,ПАЗИ ОКОЛНАТА СРЕДА,ПРОТИВОАЛЕРГИЧНИ!

Тъй като кърпата е положително заредена, докато мръсотията и прахът имат отрицателен заряд, кърпите работят като вид магнит за сухо почистване. Това е добра новина за хората с алергии!
РЕДУЦИРАНЕ НА ХИМИКАЛИТЕ
Микрофибрите на Tupperware не изискват никакво използване на химически продукти, което ги прави чудесен избор за семейства с бебета, малки деца и/или домашни любимци.

Купете вашата кърпа сега от тук: https://borovprashec.bg/produkt-kategoriya/tupperware/

www.borovprashec.bg

Shopping Cart