Резултати при деца с продукти на Вертера

Споделям резултат от моето семейство-Радост се казвам !Това дете на снимката е моята прекрасна племенница!

Изключително съм благодарна на Antonia Georgieva за споделеното!

Настъпва зимния период и децата често боледуват! Вземайте на време правилни решения за изграждане на имунитет! Синтетичните витамини и антибиотиците подтискат проблема и след известно време отново се появат симптомите и тогава нещата се усложняват! Направете си справка със Закона на Херинг и сами ще се убедите! ВЕРТЕРА фОРТЕ ЯБЪЛКА за изграждане на детски имунинитет-прекрасен продукт насочен към детския организъм.

Здравейте на всички!

Радост ме помоли да споделя и това и ще направя сега за вас.

Моето детенце,в петък вечер беше с леко променен глас,аз обаче не обърнах голямо внимание,на другия ден отидох на работа и надвечер в събота когато се прибрах,детето ме попита дали имаме дозички със солена вода,естественно се притесних и скочих веднага.Разбърках и една лъжица гел форте\ мед и с това приключихме за вечерта.На сутринта тя беше с температура и когато се събуди започнахме на всеки два часа с лъжица форте мед и три пъти дневно по една таблетка сенсейшън и една бамбук.В късния след обяд тя вече беше по добре и нямаше секрети в нослето.Така продължихме цялата неделя и понеделник.

Сутринта в понеделник я заведоха при личната ни лекарка да я прегледа и жената ми каза,че и дори да е имало нещо то е изчезнало.Като знам колко тежко изкарвахме предишни инфекции с инхалации,антибиотици и куп други лекарства ме втриса.

Не се страхувайте,че ще предозирате,нищо подобно,каквото е нужно на организма той си го взима,другото се изхвърля през отделителната система.

Препоръчвам го горещо на всички.Дано съм била полезна.

Благодаря! borovprashec.bg

Shopping Cart