REZULTATI

Резултати при деца след прием на продуктите на ВЕРТЕРА

Споделям резултат от моето семейство.Това е моята прекрасна племенница!

Изключително съм благодарна на Antonia Georgieva за споделеното!

Нека повече майки, които имат малки деца да го прочетат и се замислят, колко е полезно, ефикасно и здравословно могат да помогнат на своите деца!

Бъдете осъзнати родители, информирайте се ако не знаете! Настъпва зимния период и децата често боледуват! Вземайте на време правилни решения за изграждане на имунитет! Синтетичните витамини и антибиотиците подтискат проблема и след известно време отново се появат симптомите и тогава нещата се усложняват! Направете си справка със Закона на Херинг и сами ще се убедите!

Морски мед за изграждане на детски_имунитет!Профилактиката е много важна!Не чакайте да се разболяват вашите деца!

Здравейте на всички!

Радост ме помоли да споделя и това и ще направя сега за вас.

Моето детенце,в петък вечер беше с леко променен глас,аз обаче не обърнах голямо внимание,на другия ден отидох на работа и надвечер в събота когато се прибрах,детето ме попита дали имаме дозички със солена вода,естественно се притесних и скочих веднага.

Разбърках и една лъжица Гел Форте Мед и с това приключих ме за вечерта.На сутринта тя беше с температура и когато се събуди започнахме на всеки два часа с лъжица форте мед и три пъти дневно по една таблетка Сенсейшън и една Бамбук.В късния след обяд тя вече беше по добре и нямаше секрети в нослето.Така продължихме цялата неделя и понеделник.

Сутринта в понеделник я заведоха при личната ни лекарка да я прегледа и жената ми каза,че и дори да е имало нещо то е изчезнало.

Вертера Гел с Морски мед

Като знам колко тежко изкарвахме с инхалации,антибиотици и куп други лекарства ме втриса.

Не се страхувайте,че ще предозирате,нищо подобно,каквото е нужно на организма той си го взима,другото се изхвърля през отделителната система.

Препоръчвам го горещо на всички.Дано съм била полезна.Благодаря!

Благодаря на Радост Коларова и Антония Георгиева , че споделят с нас ползите от клетъчната храна !

Всеки може да си я закупи директно от компанията производител, като направи поръчка през магазина на компанията или чрез предтсвител на компанията.

За безплатна регистрация тук:

https://os.verteraorganic.com/reg?ref=7IRIG87TS0

 

Shopping Cart