РЕЗУЛТАТИ ПРИ ДЕЦА СЛЕД ПРИЕМ НА БОРОВ ПРАШЕЦ И БАМБУК

Ще ви запознаем с резултатите срещани при деца от различна възраст след прием на Боров прашец и продуктите на Нова Ера.

 1. Внукът ми Майкъл на 5г  имаше  температура  38.5 градуса. Вечерта  му направих чай с бамбук ​​ и една таблетка  бамбук на здравето. На  сутринта  повторих  същата процедура ,след което той нямаше повече  признаци на простуда.
 2. Лара на 17 години със силно изразено акне.След месец прием на Боров прашец с олигозахариди и Боров прашец за черен дроб резултатите са почече от добри.Приема продължава 4 месеца.
 3. Кристина
  Момичето е на 11 години. Диагноза: Предменструален синдром (тежка пароксизмална болка в долната част на корема, повръщане преди менструация). След вземане на Боров прашец  и Мака по 1 таблетка  1 път на ден още  след третия дни болката напълно изчезва. Преди да започне да ползва продуктите , поради  силна болката се е налагало да отсъства от училище всеки месец за около 3-4 дни.
  4. Внучката ми  Олга на 5 години имаше силна кашлица и треска. Родителите й винаги дават  лекарства при такъв проблем. Но стана така, че оставиха внучката ми на моите грижи. На  всеки час давах таблетка от бамбук и чаша бамбуков чай. Вечерта родителите бяха  силно изненадани, че детето се чувства добре. Разбрах, че бамбука и бамбуков чай ​​са незаменими при заболявания на горните дихателни пътища и температура.\"\"
 4. 5.Имам 10-годишно дете с аутизъм, много е трудно да общувам с него, трудно му е да се концентрира, той е хиперактивен.Почти всеки месец му се появяват малки петна по кожата , подобно на морбили. Запознаха ме с  боровия прашец и разбрах, че той може да повиши имунитета му, безопасно е за децата да го консумират и няма странични ефекти. Започнах да давам на детето по 1 таблетка 2 пъти на ден и скоро започнах да забелязвам как всеки ден се увеличават неговите познавателни способности, подобрява се паметта и напредъкът в училище.
  След два месеца започнах да му давам по  2 таблетки  2 пъти на ден.
  Забелязва се значително повишена издръжливост, той стана по-спокоен, и петна по кожата му скоро изчезнаха напълно и вече не се появяват.
  Това е просто невероятно!
 5. Ирина -дете на 12 години. Глисти, гадене, повръщане, замаяност. Майката започва терапия с Боров прашец за черния дроб  2 пъти на ден по 2 таблетки  и Боров прашец 3 пъти на ден по 2 таблетки.Месец по-късно изследванията показват пълна липса на глисти.
 6. Нина И.  29г.
  Имам бебе на 7 месеца и горещо ми препоръчаха бамбуковите кърпи.Поръчах   1 комплект за моето бебче. Усещането при използване на тези кърпи е просто отвъд думите! Детето ми е възхитено от тях! Меки, нежни като  за бебешка кожа, които трябва да бъдат във всеки дом. Влагата се абсорбира, сякаш кожата никога не е била мокра. След изпиране те не се свиват и не губят свойствата си, оставайки толкова меки, колкото са били от момента на покупката. Поръчах си втори комплект. Препоръчвам от цялото си сърце!
 7. Ирина Ткач: „Аз съм медицински асистент на линейка. В миналото – фармацевт с 15 години опит. Но най-вече в живота ми знанието на нутрициолога беше полезно за мен! Имам три деца на възраст 5-8 години. На първия ден по време на вирусна инфекция, винаги давам: 3 таблетки от боров прашец и 2 таблетки бамбук на здравето  2 пъти дневно. След това намалявам дозата: 2 таблетки от боров прашец  и 1 таблетки бамбуков екстракт  2 пъти дневно. Не ползвам противовируссни фармацевтични препарати! Щастлива съм, че това знание ми беше разкрито! \“
 8. Дете е на 6 години. Остър ларингит, висока температура.
  Боровият прашец е взет по  5 табл. / 3 пъти на ден. Резултат: след 4 дни изчезване на всички симптоми на заболяването без антибиотици.
 9. Мая С. \“Искам да споделя резултата от сина си. Той е на 5 години. В началото на ноември му взеха кръвен тест, хемоглобинът беше 115 – това е долната граница на нормата, както ми казаха лекарите, и те предписваха капки Актиферрин.  Вместо  капките  дадох 2 таблетки от боров прашец прашец и 1 таблетка от бамбук на здравето на ден.Днес получих резултатите от нови тестове – хемоглобин 123. Лекарят каза, че всичко е наред с нас и това въпреки факта, че детето не пие лекарство! Така че боровият прашец и бамбука помагат дори за подобряване на кръвната картина  на малки деца! \“

Всички данни са взети от споделени резултати на ползващи продуктите на Нова Ера Индустри.

Продуктите на Vertera може да разгледате на :http://www.borovprashec.bg/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart