Резултати след прием на продукти на Вертера

ОТОЦИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СПАДАТ !!!
Не мога да не споделя прекрасните резултати ,които получи моята баба:
Тя е на 77 години,пълна,едра жена и разбира се това се отразява на здравето й. Силно отеклите крака и варикозни вени вече станаха част от живота й. Бесконечни мъки при избор на обувки, те просто не стават на краката й, болки, тежест.
А лятото, когато започнат горещините, ситуацията ставаше много по-тежка и това продължава години наред
докато накрая я убедих да опита  гела Vertera Forte .Честно казано тя го приемаше с недоверие и с цел нормализиране на подудите крака и никак не очакваше, че скоро освен невероятен резултат за отока по краката ще се получи още множество плюсове. Нормализира се работата на стомашно-чревния тракт/те страдаше от запек/,видимо се повиши жизнения й тонус,споделяше,че се чувства много бодра,но всичко това не можахме веднага да оценим,защото не можехме да се начудим какво е станало с ОТЕКАЛИТЕ КРАКА !!
Не можехме да повярваме на очите си! Още на третия ден от приема баба забеляза подобрение, в което аз дори не повярвах веднага.
След месец резултатът е забележим от всички.
Обувките купени докато беше подута буквално хлопаха на ходилата й, въпреки че преди ги обуваше трудно. Прикрепям и снимките направени преди и след прием на геловете на Вертера-Вертера Форте и Ангиопласт.

Купете продукти на Вертера тук!

Shopping Cart