Споделени резултати след прием на Аквасорс

Споделени резултати след прием на Аквасорс

Лични истории, които хора, ползващи продуктите на АкваСорс споделят. По-долу ще ги откриете. Интересни са. Какво нещо е храненето!
Подчертавам, че е най-добре да се взимат продукти преди да се стигне до заболявания.
Тоест профилактиката и правилното хранене са най-добрата инвестиция.

Хематом

Когато синът ми беше на16г при падане получи прорезна рана на крака. Отидохме в Пирогов, почистиха, превързаха и казаха през ден да се правят промивки и превръзки. Не беше нищо сериозно. Синът ми замина на село и се разбрахме да си прави промивките. Върна се след месец и раната не беше зараснала и имаше огромен хематом.Направихме преглед при няколко специалиста. В Горна баня чух следната реплика: “ Ако е стигнало до костта, ще трябва да се отреже крака“. Ако можете да си представите как се чувствахме и двамата в този момент? В Пирогов докторът започна почистване и дренажи на раната през ден. Според него повече от два месеца щяха да са необходими докато раната се затвори. Обърнах се към моя позната, която знаех, че е дълги години дистрибутор на продуктите на Aquasource с голям опит. Препоръча ми Антиоксидант, Колактив и ЕМК. Усети се много бърз ефект. Докторът беше удивен от бързото зарастване на раната. Не знам дали ще ми повярвате, но за 20 дни раната се беше затворила.
След този случай аз и сина ми редовно ползваме продуктите за профилактика, като ги редуваме. Радваме се на отлично здраве.
Калинка Кирова

Болки в ставите

Искам да Ви разкажа моите впечатления за продукта ФБ. Преди време моята майка беше получила силно възпаление на колянните стави. Около ставите имаше болезнени подутини, а зад коляното се бе образувала твърдина, която не и позволяваше да свива коленете. Не можеше дори да лежи на една страна, тъй като болките бяха много силни. Започна да пие ФБ (2х1капсула след хранене). Точно след две седмици всички тези симптоми изчезнаха и най-вече -нямаше никаква болка.
И двете бяхме доволни, че не стигнахме до никакви лекарства. Помогна ни една храна с изключително мощно действие.
От тогава препоръчвам смело този продукт на всеки, който има проблем със ставите.
Роси Пенева

Кожен проблем

Тя имаше много сериозен кожен проблем (червени петна, сърбеж, лющене). Разказа ми, че около 16г е ходила от лекар на лекар и е пила всичко, което са и преписвали. За съжаление нищо не и беше помогнало. Последното, което чух от нея е, че трябва да й направят биопсия на кожата, за да се разбере диагнозата. Когато й предложих да опита продуктите на Аквасорс, тя се съгласи, тъй като само хранителни добавки не беше ползвала. Предупредих я, че след като започне да ги пие, може да получи леко главоболие, сърбеж, лющене и др. Но това са изчистващи реакции, които трябва да изтърпи. Тя се оказа изключително сериозен човек. Изтърпя всичко и не прекъсна продуктите цели 3 месеца. Те бяха AFA (3 х 2капсули), Колактив 3 (3 х 2капсули) и ЕМК (3 х 15капки). Отслабна с 8кг и казва, че се чувства отлично. С продуктите на Аквасорс помогнахме на едно момиче, което цели 16г се въртеше в омагьосан кръг.
Роси Пенева

Ангина

Моя съседка ми разказа, че близо 15г всяка зима страда от непрекъснати ангини, които лекарите лекували само с антибиотици. Въпреки това нещата не се променяли. Аз й разказах за хранителните добавки на Аквасорс и споделих, че продуктът ЕМК заздравява лигавиците на гърлото и би могъл да й помогне. Без да се колебае тя реши да опита. Месеци наред пиеше редовно 2 х 15капки ЕМК и забеляза, че усеща подобрение. Каза, че ще продължава да ги пие непрекъснато. Днес не може да повярва, че два зимни сезона не е взимала никакви лекарства.
Опитайте и вие този уникален продукт!
Роси Пенева

Киста 3см

При преглед ми откриха киста с размер 3см. лекарката каза, че за момента няма да предприемаме никакви мерки. Да отида след месец, два и да видим дали има развитие. Започнах да ползвам Антиоксидант, но да си призная-от време на време-когато се сетя. След месец при прегледа се установи, че няма никаква киста. Не можех да повярвам!
Калинка Кирова

Болки в коленете

Имам операция на двата крака вследствие травми във футбола. Около 20год мога да кажа почти не минава ден без да усетя болки в колената. За Аквасорс бях информиран, но предубеден. Наскоро вкъщи съпругата ми беше закупила AFA , но замина за известно време и забрави опаковката. Започнах да пия всеки ден по 2 капсули. Докато разбере съпругата ми, аз бях изпил опаковката. Мога да кажа с чиста съвест, че за първи път от толкова години не усещах болки в колената.
Това ме накара да започна да се интересувам от продуктите. Разбрах, че за моя проблем е необходимо да ползвам Флексибилити и съм решил това да е следващия продукт, който ще си купя.
Жени, ако обичате и държите на мъжете до Вас, ще ги убедите и те да ползват продуктите и ще бъдете невероятно приятно изненадани!
Кирил Киров
Както виждате тези продукти не са за точно определен здравословен проблем-те запълват дефицитите в нашия организъм и по този начин ние си решаваме здравословните проблеми. Пием ги по един повод, а покрай него сме решили и други проблеми, за които не сме и предполагали.

Цирей

Моя позната от години на гърба си имаше цирей. Къде ли не ходи, какви ли не процедури прави, медикаменти пи и до лекари в чужбина стигна и ефектът един и същ-за известно време се изчисти и после отново е на гърба й. След като изпи 1 опаковка антиоксидант, ми се обади и ми съобщи, че вече цирея на гърба й го няма! Разсъжденията оставам на вас….
Калинка Кирова

Възпаление на съединителна тъкан

Преди няколко години получих възпаление на съединителна тъкан с размер на синя слива. Отидох в Торакс и след прегледа ми беше предписан антибиотик ( 12 капсули за 52лв). Купих антибиотика и взех антиоксидант, от който пих ударни дози-по 6 капсули на ден. След 10 дни отидох отново на преглед и лекарката беше изумена от резултата. Каза, че обикновено без операция не минавало.
Стефка Илиева

Разширени вени

От доста години вкъщи слушам за Аквасорс и само си казвах, че рекламата е голяма, но всичко това не би могло да е истина. Ползвала съм продуктите при настинка, но си казвах, че и без тях щях да се оправя. Не е възможно да се дължи бързото оздравяване на тях.
Имам разширени вени от доста време. Периодично ползвам медикаменти, но проблемът ми не е решен. Преди няколко дни болките бяха нетърпими. Освен медикаменти взех и от Течното злато на Аквасорс. Признавам си, че резултата ме изуми. Още след 2/3дни вече мога да кажа, че не ме болят краката и се чувствам добре. Ще изпия шишенцето и ще ползвам и други продукти, за да реша и други проблеми. Вече вярвам, че това наистина са СУПЕРХРАНИ!
Дафина Христова

Бронхиална астма с чести пристъпи на задушаване

От 20 години страдах от бронхиална астма с чести пристъпи на задушаване, умора и изтощение. Използвах инхалатори с кортико препарат, вследствие на което започнаха да ме болят краката – не можех да изкача стълбите до втория етаж. На практика имах слаба имунна система – често боледувах от възпалено гърло и вирусна пневмония, постоянно кашлях, лекуваха ме с антибиотици, след което следваше цистит…
През 2004г. д-р Пашова ме покани на семинар на хижа „Божура”, където се запознах с приложението и ефекта на продукта „КолАктив” при някои от присъстващите там деца и възрастни, и реших да опитам по три капсули на ден .
С времето прибавих още Зелена енергия, Есенциални мастни киселини и СуперАнтиоксидант. Станах дистрибутор и започнах да препоръчвам Колактив на майки с болни деца.Докато един ден установих, че съм забравила инхалатора.
Сега непрекъснато вземам Колактив3™, благодарение на който вече се чуствам пълноценен човек. Мога да работя , да пътувам с автобус – преди това бе невъзможно, да не говорим, че проблем беше да се грижа за семейството си. Всяка година не само се изкачвам на Седемте Рилски езера, а посетих и места, за които преди не бих и мечтала.
Наскоро започнах да ползвам и козметиката Нечъръл бийнг. Чувствам се прекрасно, дори забравям за кошмарите от астмата и безсънните нощи.!
Анелия Попова

Решение на дисплазия на шийката на матката

Направих профилактичен гинекологичен преглед, на който се оказа, че съм 3-та А група. Направих един курс на лечение с Изопринозин и някакви влагалищни таблетки, но не ми помогнаха. Посетих специализирана клиника. Там се уговорихме следващият месец да посетя клиниката отново за конизация на шийката на матката.
Споделих притесненията си с моята зъболекарка, която ме запозна с продуктите на Аквасорс, и по-конкретно със Супер антиоксиданта. Взех си две опаковки и започнах прием по 5 капсули на ден. След около 35 дни си направих цитонамазка и се оказа, че е станало чудото – резултатът ми беше 2-ра група. Няколко дни след това си направих и HPV – тест, който се оказа отрицателен.
Моля, всички дами да не прибързват с оперативни интервенции… Направете като мен и чудото със сигурност ще стане.
Искам моята история да стигне до колкото може повече жени в подобно положение и да им помогна да се чувстват здрави и жизнени.

Косопад

Преди време изпих в два поредни месеца последователно две опаковки Зелена енергия по 120 капсули. Положителните ефекти бяха:
подобряване на хемоглобина
намаление на кръвното налягане
и неочаквано – сгъстяване косата на главата ми.
Иван Николаев Вакинов

С Лайтен-ъп свалих 48 кг

От години бях с наднормено тегло и дълго време се подлагах на диети. В началото имаше минимален резултат, а по късно отново си възвръщах предишните килограми. Тежах вече 135 кг, а бях само на 38 години и реших да потърся друго разрешение на проблема си, и така се запознах с продуктите на АкваСорс.
Започнах да употребявам уникалната водораслова храна Лайтън-ъп, новата формула – най-после намерих продукта, който действа по-добре от всички диети!
Посочената доза от прахообразната смес се приема с прясно изцеден плодов сок или нискомаслено кисело мляко, и замества едно хранене. Чувството за лекота, бодрост и едновременна ситост, ми помогна да съм упорита и постоянна: всеки ден в продължение на повече от година,заменям едно хранене – закуската или обяда с водорасловата храна Лайтен-ъп. Другото удобство е простотата на приготвяне – мога да се храня с нея независимо дали съм вкъщи или на работа.
Постепенно започнах да отслабвам и да се превръщам в това, което съм мечтала. Така, с ядене веднъж на ден с Лайтен-ъп, успях да сваля 48 кг и в момента тежа 87 кг. Още не мога да повярвам, че отслабнах толкова и успявам да задържа теглото си. Сега се чувствам много добре и килограмите не ми тежат.
В режима ми на хранене няма много ограничения, хапвам по една филийка хляб при основно хранене, позволявам си от време на време и сладки неща, но определено за вечеря наблягам на салата. Някъде след 20-тия изчезнал килограм се записах и ходя редовно на курс по танци. Животът ми се промени. Радвам се на постигнатите резултати, без гладуване или постоянни изморителни физически упражнения.
Препоръчвам на всички да подобрят живота си с уникалните суперхрани на АкваСорс!
С усмивка: Албена

Епилепсията отстъпи пред AFA и ЕМК

Синът ми беше на 2 годинки, когато му поставиха страшната диагноза – епилепсия. В продължение на почти 3 год Ники приемаше медикаменти, които го държаха в полубудно състояние – не можеше да се храни нормално, забави тегло и ръст, и видимо изостана от другарчетата си. Говорихме с лекуващия лекар и той ни каза, че всичко това е заради лекарствата и когато ги спрем, нещата ще се оправят.
Моето семейство реши да опитаме и при други лекари извън страната. Отидохме в американската клиника „Джон Хопкинс“. След обстоен преглед професорът ни каза, че два от лекарствените препарата предизвикват пристъпи, което ни изуми. Аз споделих с него, че давам на Ники AFA и Есенциални мастни киселини, на което той каза:“Това, мила госпожо, е спасило детето от увреждане за цял живот“.
Прибрахме се в България и много бавно спряхме лекарствата. Това се случи на 6.12.2009 г. Оттогава досега нямаме нито един пристъп. Синът ми порасна с 9 см за година и качи 1 кг. Вече се справя с всичко, което правят децата на неговата възраст.
Благодарна съм на хората, открили и направили достъпно синьозеленото вълшебство.
Надявам се да бъда полезна на много родители, които мислят епилепсията за нелечимо състояние.
ЕКАТЕРИНА КАРАМФИЛОВА
АлоеФреш срещу аритмия и сърдечни кризи
Повече от 20 години страдам от високо кръвно налягане и сърдечна аритмия. Моите колеги, лекуващите ме лекари, винаги казваха, че състоянието ми е свързано с червата – от години ме измъчваше упорит запек. В един момент сърцето се влоши рязко, постъпих в болница и се оказах с една бомбастична диагноза, равна на присъда. Всъщност мислех, че умирам… Реших да редуцирам храненето и да обърна внимание на раздразнението на дебелото черво. В листата на АкваСорс беше включен и продуктът Алоефреш с ензими и пробиотик. Показах го на най-младия от лекуващите лекари, той го разгледа и каза – вземи си го, няма да ти пречи.
Първата опаковка Алоефреш приемах по схемата, указана на етикета – постепенно увеличаване на приема на капсулите от 1 до 3 на ден и докрая на месеца тя ми урегулира червата. Така продължих и през следващите месеци, постепенно останах на 2 капсули на ден. Алоефреш просто ми оправи червата. Сега усещам полезния ефект и на 1 капсула.
Ако някой ми беше казал, че с този продукт ще си реша проблема със запека от дълги години, нямаше да му повярвам. Още повече, ако ми обещаеше, че аритмията почти ще изчезне! Като невролог зная, че ситуацията в стомашно-чревния тракт се регистрира от нервус вагус – при висока киселинност и застой, нервът се раздразва и по рефлекторен път влияе и на сърцето. Моята аритмия се оказа резултат от съчетанието на възпаление в червата и хипертоничната болест.
Вече 5 години живея спокойно и от онази диагноза няма и помен.
Д-р Живка Златева

Себореен дерматит

От 15 години страдам от себореен дерматит или „себорейна каска“- според доктора, който посетих. Положението се изостри през последните 10 години, когато станах студентка, семейна и майка. Лекувах се във всички известни държавни и частни кожни клиники у нас. Какво ли не изпих – тонове антибиотици, витамини, препарати, биха ми инжекции витамин В12, пробвах всякакви назначени или препоръчани мазила, изучих практиката по света, но заболяването се задълбочаваше – огромни жълти люспи покриваха кожата на главата, а челото ми беше в рани. Единствено получавах облекчение в някаква степен от един препарат за мазане на база салицилова киселина, който открих в чужбина – подобните, които се продават у нас изобщо не ми действаха.
Започнах да приемам Пакет „Лесно начало“ през ноември  г в момент, когато себорейната каска беше много силно изявена – няколко пръста плътна и дебела, като бетонирана, а имах и рани и по лицето. Успоредно с пробиотиците сутрин на гладно пиех и по 2 капсули новозеландска Коластра и 30 капки „Есенциални мастни киселини“.
Следващите месеци продължих с 3 капсули AFA – кламатски синьозелени водорасли, каквато беше препоръката, 2 капсули „Суперантиоксидант“ и естествено ЕМК. Декември си поръчах и „Алоефреш“. Вече 5 месеца не съм спирала продуктите – сега се храня с „Ензими“ и сутрин пия по 2 капсули „Коластра“. Още през ноември, заедно с приема на пакета започнах да мажа проблемните места със страхотния „Крем за ръце и тяло с манука“ от серията „Нечъръл бийнг“ и го редувах с моето чужбинско мазило.
Резултатът е истинска мечта – кожата на главата и лицето ми е чиста! Все по-рядко ми се налага да се мажа с крема, но си го крия вече, защото домашните също го харесват. Заедно със себореята се решиха още много мои проблеми – имах бяло течение с неясен произход, което остана след раждането на дъщеря ми и не се повлияваше от медикаменти – може би изчезна още първия месец, когато пиех Пакет „Лесно начало“.месечният ми цикъл се нормализира, а това до този момент от живота си съм постигала само с лекарства. Чувствам се толкова добре, със самочувствие, жизнена. Откакто приемам продуктите не съм боледувала от нищо, независимо грипа наоколо, а отгоре на всичко и отслабнах 4 кг без да пазя диета, дори не спрях тортичките, честно – много ме изкушават.
Татяна Ламбрева, 30 год

Случай с невродермит, хашимото, колит

В продължение на 2 години /2020г/, страдах от невродермит – сърбежът по цялото тяло, раните на врата, глезените и едната ръка ме мъчеха непрекъснато. Имах и проблем със щитовидната жлеза – силно повишени стойности на TSH – с диагноза Хашимото. От 34 години работя в здравно заведение и независимо, че ме консултираха и лекуваха светила на медицината от високо ниво, в средната си възраст се оказах застрашена и силно притеснена за здравето си.
Препоръчаха ми продуктите на Аква Сорс. Съобразено с финансовите ми възможности, започнах само с по 1 капсула AFA на ден и Есенциални Мастни Киселини – външно и вътрешно.
След 3-тия месец, бавно и постепенно сърбежът и разраняването започнаха да се овладяват. Всичко изчезна – болките в кръста, хроничния колит, главоболието и т.н. Регулираха се и стойностите на щитовидната жлеза. С времето нататък приемах само профилактични количества от продуктите – Колактив, Зелена енергия, ЕМК, Клетъчна енергия в зависимост от ежедневните нужди. При умствена работа и за добър сън – по 2-3 капсули AFA, при физическа работа – 2-4 капсули ЗЕ, непрекъснато ЕМК по 20 капки дневно – за свежа кожа и нормален холестерол; за тонус – КоензимQ10…
Възхитена съм и от възможността, чрез разпространяването на тези здравословни храни да постигна личен успех и самочувствие, да съм финансово независим човек с отворени врати за всяко едно начинание. С амбиция вървя напред и ги препоръчвам на всички около мен.
Тази възможност е много добра, за всеки който я оцени.
Катя Мирчева, 53 г
Shopping Cart