СПОРТ И АКТИВЕН ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ С ПРОДУКТИТЕ НА NEW ERA HEALTH INDUSTRI

Няма човек ,който да не иска да има стройна и атлетична фигура.Жените мечтаят за красиво изваяни крака,тънка талия и стегнат и сочен бюст.Мъжете се потят във фитнеса,за да покажат добре оформени мускули и пълна липса на бирено коремче.Независимо дали говорим за професионални спортисти или за любителите на спорта ,фитнес салоните или спортни занимания на открито всичко се свежда освен до упорити тренировки,а и до правилното и пълноценно хранене.За съжаление нашия  забързан живот през последните години ни предлазполага да посягаме към бързите,мазни и без никаква хранителна стойност храни.

Независимо какво ви е нужно за постигане на здраво,красиво и стройно тяло продукцията на Нова Ера Индустри ще отговори на вашите изисквания-

1.Искаме да се впишем във формолата-ХРАНЕНЕ-РЕЖИМ-УПРАЖНЕНИЕ-Продуктите на Нова Ера са вашия приятел

2.Вашето верую е-ОРГАНИЧНА ХРАНА БЕЗ ХИМИЯ И ИЗКУСТВЕНИ ПОДОБРИТЕЛИ-Боров прашец на Нова Ера е това,което ви трябва.

3.Или търсите-НАТУРАЛНОСТ И БЕЗОПАСТНОСТ-Вие ще откриете всичко това само в една таблетка създадена от природата-Боров прашец на Нова Ера.

Всички сме чували за многото трагични случаи ,когато млади,силни и здрави мъже губят живота си благодарение на безбройните добавки създадени по химичен път ,чрез които бързо постигат желания релеф,превръщайки телата си в една химична бомба със закъснител.

Боровият прашец може да бъде добро допълнение към храненето на спортисти, културисти и като цяло за всички любители на спорта и фитнеса. Може да се нарече истински дар на природата, защото осигурява голям брой витамини, минерали, аминокиселини и други вещества. 

Наличието на тестостерон спомага за балансиране на метаболизма, укрепване на тялото и поддържане на здрава мускулна маса. За разлика от синтетичните стероиди, боровият прашец съдържа естествени стероли, които притежават стероидни свойства, така че те могат да бъдат безопасно взети за подобряване на спортните постижения. 

Боровият прашец не просто поддържа нормалните нива на тестостерона и контролира хормоналния баланс при двата пола, но влияе положително и на ендокринната система като цяло.Много проблеми, свързани с щитовидната жлеза, също попадат в обсега на полезното действие на полена от бор.

Продуктът е особено полезен за хора с атрофирала жлеза. Това състояние възниква, когато щитовидната жлеза се сблъсква с прекалено голямо количество от даден хормон в тялото и тя спира да го произвежда. Най-често подобни състояния се наблюдават след прием на хормони или стероиди, но с боров прашец това изкуствено блокиране на функциите на щитовидната жлеза може да бъде спряно, а хормоните да възстановят своя естествен баланс и нормални стойности.

Естрогена, прогестерона и тестостерона са важни както за мъжете, така и за жените, но в различни пропорции, поради което е важно да се отбележи, че БОРОВИЯТ ПРАШЕЦ се смята за адаптогенна билка, което означава, че тя е тази, която възстановява баланса на тялото чрез адаптиране на неговите последици при каквито и да било условия.

Поради тази причина той е безопасен за мъжете и жените. 
Но нека да се съсредоточи отново в хормона DHEA и как това се отразява на тялото, тъй като това е ключът към разбирането на ползите за здравето от прашеца и защо е такава невероятна клетъчна храна. 

Боровия прашец намалява стреса и чувството за тревожност . Това е така благодарение на способността на този природен ресурс да регулира хормоналните процеси в организма по естествен начин, което означава по-пълноценен и здравословен живот. Поради богатото съдържание на витамини, минерали и аминокиселини, хората се чувстват по-пълноценни и енергични в ежедневието, повишават качеството си на живот като това се усеща още в началото на приема. 

\“И нека храната бъде вашето лекарство, а вашето лекарство – вашата храна”  е казал Хипократ.
Какво е значението на Боровия прашец ?
Человечество се нуждае от боровия прашец поради три основни проблема на съвремието :
1.«Скрития и явния глад» на нашата планета. Приемът на боров прашец е жизнено важен тъй като в него се съдържат 268 живи хранителни компонента за идеалното клетъчно хранене.
2.«Окиселeното тяло» /нарушеният алкално-киселинен баланс/. Прашецът е кралят на балансираното хранене и най-мощният антиоксидант. 
3.Cистемното появяване на земята на нови «Супермикроби» – това е новият бич на човечеството. Използването на боровия прашец многократно усилва имунитета на човека.

За повече информация посетете нашия сайт:http://www.borovprashec.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart