ТЕСТ ИН И ЯН-ПРОВЕРЕТЕ НИВОТО НА ЖИЗНЕНАТА СИ ЕНЕРГИЯ

Знаете ли какво представлява картинката к ? Да, точно така. Това е ин и ян! По-точно, комбинация от две противоположности – мъжката и женската енергия. А сега се опитайте  да спрете всичките си мисли и просто погледнете снимката по-долу. Какво се случва с нея? Стои ли неподвижно или се движи? Ако се движи, тогава в каква посока? Искате ли да завършите нещо на тази снимка? 

\"\"

Анализ на резултатите

Фигурата не се движи никъде, стои неподвижно.

Жизненият  ви потенциал е спрял, почивате си и чакате  да се появи нещо да ви разтърси,нещо вдъхновяващо. Този покой не ви носи никаква полза, вие сами усещате, че животът е станал скучен и сякаш сте затънали в ежедневието. Вие сте затворени в себе си и в момента не се стремите към нищо. Не защото не искате, а защото нямате достатъчно мотивация за това.Огледайте се!

Фигурата се движи вдясно

  Тоест, ин идва към ян, а нощта затъмнява деня. На някого може да изглежда, че това е двойка – мъж и жена. Те танцуват. Жената настъпва към  мъжа. Вие сте в трудна ситуация, измъчвани от съмнения и мислите буквално за всяка стъпка във вашите  действия. Много се страхувате да не направите грешка и затова постоянно пропускате много приятни моменти и дарове на съдбата. Но бъдете търпеливи: всички неприятни неща някой ден ще свършат и в живота ви ще изгрее ярка свтлина.Решението е във вашите ръце!

Фигурата се движи вляво

 Тоест ян напредва към ин, нощта отстъпва на ден. На някого може да изглежда, че това е двойка – мъж и жена. Те танцуват. Мъжът настъпва към жената. Вие сте пълни с жизненост, надежда и вяра в най-доброто. Сега в главата ви се раждат умопомрачителни идеи, които скоро ще реализирате.Дерзайте!

Ако фигурата ви се издигне нагоре

 Това означава, че наистина искате да поправите нещо в живота си. Може би сте направили някаква груба грешка или недоглеждане и сте много притеснени. Не се притеснявайте, вината в този случай е нормално състояние на ума, което ще помогне за решаването на проблема по конструктивен начин.Усмихнете се!

Фигурата се движи надолу

 Ако ви се струва, че фигурата се е прокрадва надолу, това показва вашето нездравословно състояние. Може би страдате от соматични или психосоматични проблеми. Също така, може би сега сте много уморени и имате повече от нужда от почивка, нова енергия, която можете да получите от други непознати за вас  по-рано области, както и от хора, нетипични за вашия кръг от приятели. Важна забележка: не се поддавайте на песимизма сега. Колкото по-рано започнете да се разсейвате, толкова по-бързо ще премине вашето угнетено състояние.Прегърнете света!

Фигурата се люлее в една или друга посока .

Да, случва се. И това изобщо не е проблем на съзнанието, а белег за хармонично развиваща се личност. Вие сте секси и волни. Тези качества ви изпълват с оптимизъм и не ви позволяват да страдате дълго време. Вие сте човек на действието, а не на безкрайна мисъл. Не разбирате хората, които седят и се вайкат, вместо да разберат проблема и да действат активно. Винаги сте заобиколени от хора и никога не страдате от самота. Защото тези около вас ценят, обичат и знаят как да слушат.Живота  ви обича?

Ако искате да нарисувате някои детайли на фигурата 

Това означава, че не сте уверени в себе си, не можете да намирате бързо решение на проблемите и често се втурвате от една крайност в друга.Вярвайте в себе си!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart