TЕСТА НА ОМУРА-ВАШИЯ ЛИЧЕН ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА

Теста на Омура-

Този метод е предложен от японски изследовател,   професор   Шиаки Омура.

Пълното наименование на метода: “ Изпитване с   О-пръстен с два пръста за молекулярна идентификация и метод за локализация.“   

Всеки човек може да използва методите на приложната кинезиология самостоятелно за правилния индивидуален избор на всякакви съставки на живота си (храна, определяне на алергия към лекарства, спорт, благоприятен ли е цветът на дрехите, струва ли си да се запознаете с този човек, избор на козметика, е информация книги или телевизионни предавания и др.).

Тоест, ние винаги сме със собствен „детектор на лъжата“, който ни позволява да получаваме полезна точна информация.
За да помогнат на човек самостоятелно да избере само това, което е полезно и необходимо за него, кинезиолозите предлагат следната техника -така нареченият тест на Омура!

Всеки човек може самостоятелно да използва методите на приложната кинезиология за правилния индивидуален избор на всякакви компоненти от живота си (храна, определяне на алергия към лекарства, спорт, благоприятен ли е цветът на дрехите, струва ли си да се запознаете, изборът на козметика, е информация от книгата вредна за детето или телевизионни предавания и др.). Тоест, ние винаги сме със собствен „детектор на лъжата“, който ви позволява да получавате полезна точна информация. За да помогне на човек самостоятелно да избере само това, което е полезно и необходимо за него, Кинезиолозите предлагат тази техника така нареченият тест на Омура.

Свържете първия и втория пръст на лявата си ръка в пръстен и опитайте да отворите този пръстен с показалеца на дясната си ръка. Кажете на глас „Покажете ми отговора„ да “и помнете силата на стискане на пръстите на лявата си ръка. Сега запомнете силата на стискане на пръсти и кажете „Покажете ми отговора „не“. Ако трябва да знаете дали даден продукт е подходящ за вас, поставете парче от негона езика си или го подържете в дланта на ръката си и провере те силата на сцепление на пръстите си. Козметиката може да се прилага върху кожата. И тялото ще отговори дали този продукт ви подхожда. Какво е въздействието на музиката, полезно ли е да общувате с човек, независимо дали трябва да отидете на турне – всичко може да бъде отговорено от вашите мускули със силата на компресия.

Можете да тествате съдържанието на вашия хладилник без помощта на кинезиолог. Например, използвайки теста Омура (той получи името си от името на автора, японския професор Шиаки Омура). За целта първо поставете продукта, който ще тествате, възможно най-близо до тялото си или вземете парче в устата си. След това свържете пръстена между палеца и показалеца на лявата си ръка. С показалеца на дясната си ръка опитайте да счупите пръстена. Ако е успете, тогава продуктът отслабва организма и е вреден. Ако напротив,не успеете,тогава продукта увеличава енергията и е полезно за вас.

 Съвет: Преди да вземете теста, тренирайте и се научете да усещате реакцията на тялото. Трябва да сте абсолютно ясни относно разликата между да и не.

Ако трябва да определите действието върху вас на който и да е обект или човек около вас, свържете палеца и средния пръст, насочвайки показалеца към обекта.

И ако пръстите се отварят лесно и не можете да устоите на усилието, това е индикатор, че жизнената ви енергия намалява и това е обект, чийто избор смятате, че ще ви навреди. По този начин тялото ви казва НЕ.

Човешкото тяло може да отговори самостоятелно дали този избор е полезен или вреден.

С помощта на този тест можете да разберете кога (евентуално в утробата) е възникнал проблем или заболяване.
Съставяйки въпросници на различни теми, с помощта на любим човек или дори самостоятелно, вие ще научите много повече за себе си, отколкото сте си представяли досега.

Тестът се използва в клиники като най-простият неинвазивен, безопасен диагностичен метод както за определяне на съвместимостта на лекарствените вещества и други материали с тялото, наличието и естеството на инфекциозни агенти, акупунктурната диагностика, така и за локална диагностика на различни нарушения на вътрешните органи.
Диагностичната техника е същата. Първо пациентът прави ключалката с палеца и показалеца си и след това се моли да докосне предмет или да вземе лекарство или храна в другата ръка и се проверява мускулната сила. Ако дадено вещество и организъм са несъвместими, т.е. веществото влошава състоянието или причинява патология, мускулната сила рязко намалява и е лесно да се счупи пръстенът с пръст на дясната ръка.

Shopping Cart