Уникалната четка за зъби с нано нефрит

Четка за зъби с нано нефрит

Нанотехнологията навлиза все повече в нашето ежедневие.

Производството на различни продукти по този метод е свързано с използването на много малки частици, наречени наночастици. Частицата „нано“ пред думата е свързана с размера и означава „една милиардна“. Тези частици са невидими дори и с микроскоп, но имат физически и химически свойства, които са с широко приложение.

Четките с нано нефрит произведени по нанотехнология с имплантирани във влакната на  нано нефрит са уникална U образна форма на влакната за цялостно почистване на зъбите.

Нефритът е китайският „диамант“, който стои най-високо в скалата на скъпоценностите им, следван от златото и среброто. Първата в света патентована четка за зъби с нано нефрит има следните свойства:
-Мощно антибактериално действие.
-Полезно инфрачервено излъчване.
-Освежава устната кухина.

Четките Wellbeing Nano Toothbrush

Четките Wellbeing Nano Toothbrush имат специална система Dual Bristles System т.е. имат 2 вида влакна: дълги – тънки и меки и къси – заоблени и по-твърди. Дългите влакна са отлични при премахването на плаката около венците; дълбоко между зъбите; повърхността на кътниците и други трудно достъпни места. Освен това, дългите влакна стимулират и масажират венците и помагат за цялостното им почистване.Късите влакна са проектирани така, че да премахват петна и да полират зъбите. Четките Wellbeing Nano Toothbrush имат уникална почистваща U-образна форма, която помага за премахване на плаката от зъбите. За разлика от обикновените четки за зъби, тази форма на влакната увеличава многократно възможността да се достигне до всички зони в устната кухина, включително до най-малките отвори между зъбите.

www.borovprashec.bg

Moже да разгледате продукта тук: https://borovprashec.bg/produkt/chetka-za-zabi-s-nano-nefrit/

Shopping Cart