Вълшебните кърпи на TUPPERWARE чистят само с вода

С новите микрофибърни продукти Tupperware почистването е лесно и забавно! Специалистите на компанията са разработили цяла серия  кърпи, предназначени за почистване на всички видове замърсявания върху всякакви повърхности. Микрофибърът е иновативен материал, чиито възможности са невероятни. Основата на тъканта е микрофибър, който има отлични абсорбиращи и почистващи свойства. Микрофибърните кърпи могат лесно да премахнат и най-упоритите петна без използването на вредни химикали. Тази материя не оставя петна и влакна, изпира се перфектно и съхне бързо. Микрофибърът е много издръжлив, лесно може да издържи до петстотин пранета, без да губи свойствата си.

Лесно почистване с микрофибър Tupperware! Tupperware създаде три основни комплекта микрофибърни кърпи, предназначени за почистване на кухня, дом и автомивка.

Продуктите за кухнята включват универсална кърпа, кърпа за подсушаване на съдове и ръце и двустранна кърпа за котлони и съдове. Кърпата със специална тъкан от микрофибър ще стане ваш незаменим помощник в кухнята. Благодарение на него консумацията на вода и домакински химикали е значително намалена. Тъканта внимателно се справя с мръсотията дори върху крехки кристални или стъклени съдове, перфектно почиства повърхността на печката и плота, премахва петна от стоманени предмети.

Двустранна кърпа „Ultra“ е предназначена за почистване на  керамични и индукционни котлони, както и тенджери и тигани . Твърдата страна перфектно отстранява упоритите и упорити замърсявания. Меката зона нежно полира повърхността на съдовете, без да оставя петна или ивици.

Серията за почистване на дома е представена от кърпа за измиване на прозорци,кърпа /моп/ за подове и кърпа за  премахване на прах. Сатенената мека кърпа за почистване на очила може да се използва и върху дърво, сребро, домакински уреди, екрани на смартфони и таблети и други деликатни повърхности. Кърпата за прах ефективно се справя със задачата си благодарение на уникалната структура на микрофибри, които имат електростатичен заряд. Дори не е необходимо да мокрите тъканта с вода! Меката, но издръжлива рипсена кърпа за почистване на подове и плочки перфектно абсорбира влагата, без да оставя следи.

Всеки продукт от микрофибър на Tupperware има уникална форма, цвят, размер и тип материя. Всички кърпи са маркирани със специални символи, обясняващи предназначението на плата (за чаши, съдове, прах и др.)

Когато изберете кърпи за почистване на кухня и дома Tupperware, вие получавате превъзходни продукти, които са ненадминати по качество, надеждност, ефективност и издръжливост!

Може да разгледате всички кърпи на TUPPERWARE ТУК: https://borovprashec.bg/produkt-kategoriya/tupperware/

www.borovprashec.bg

Shopping Cart