Въпроси и отговори за продуктите на Компания Вертера

Може ли да си купя 1 кутия Vertera gel за да пробвам ?

Да можете да си вземете 1 кутия за да пробвате. Важно уточнение обаче е, какво очаквате да постигнете с една кутия здравословна храна. С приема на Vertera gel е същото като с фитнеса. След първата кутия стартира процес на изчистване на токсини и шлаки от Вашия организъм. Точно тогава се създава дискомфорт от детоксикацията, което в някои случаи е съпроводено с краткотрайно главоболие или физическо неразположение. И тогава си казвате: аз пробвах – не ми понася добре, това не е за мен … В същото време отговорът е ДА, това наистина работи и е точно за теб.
Препоръчваме да направите минимум едномесечен или 3 месечен курс на прием, за да усетите разлика и подобрение в общото Ви здравословно и физическо състояние.

Мога ли да използвам продуктите Vertera, заедно с традиционните лекарства 

Да, можете. Всички продукти Vertera са изцяло натурални. Те се усвояват много добре от тялото и не предизвикват алергична реакция. Продуктите на компанията не съдържат изкуствени химически алергени, съответно не водят до неблагоприятни прояви на взаимодействие с лекарства.

Защо продуктите Vertera се усвояват толкова добре и не предизвикват алергии ?

Основната цел на компания Vertera е да предостави на хората продукти с необходимата гама от витамини и минерали, които нашите предци отдавна са приготвяли с растения, горски плодове, гъби и др. Всички продукти са базирани на естествени растения, които се добиват в защитените зони в района на Твер „люлка на руската природа“ – Селигер, в дълбоките води на Бяло море, богати на ценни природни минерали. Продуктите се усвояват над 93% от тялото ни и не предизвикват алергия. Те не съдържат никакви
синтетични химически алергени.

Могат ли да използват продуктите хора с повишена функция на щитовидната жлеза?

Продуктите, съдържащи Ламинария, могат да се използват за хора с повишена функция на щитовидната жлеза.
Възможно ли е да се лекува хранителна алергия за всички протеинови продукти, както и алергия към миризми, животинска козина, цъфтящи билки?
В основата на алергичните процеси лежат имунопатологични реакции, причинени от чувствителност на организма (повишена имунологична чувствителност) към вещества и съединения, имащи алергенни свойства (алергени). Алергията е предимно имунен процес и е свързана с развитието на имунната система на детето. Едно от важните свойства на компонентите на Ламинария е мощният им ефект върху имунната система. Активните вещества в Ламинария подобряват защитните свойства на тялото. Те неутрализират
патогенните частици на вируси, бактерии и други чужди вещества, както и стимулират производството на специални имунни клетки в кръвта.

Как да подобря цялостното си здравословно състояние ?

Основният продукт – Vertera Laminaria гел e направен на основата на водорасли. Те са полезни за организма, благодарение на многофункционалното си действие: осигурява се адекватно хранене и в същото време цялостно почистване на клетките. Гелът обогатява тялото с жизнено важни елементи, като елиминира вредните вещества без никаква вреда. С цел да се постигне всеобхватно подобрение на здравето се препоръчва да се завърши пълният курс на прием на Vertera гел. Препоръчителен курс е прием за 1 месец, след което се прави пауза от 1 седмица за период от 1 г. Само с такъв подход ще изчистите токсините
в органите си и ще обогатите клетките в организма с витамини, минерали, микро и
макроелементи. След едномесечна консумация на Vertera Gel, можете да вземете продукт от компания Vertera, чието действие е насочено към борбата с конкретни проблеми. Според проучвания,най-доброто решение – да се използват няколко билкови продукти, които имат благоприятен ефект върху сърдечно – съдовата, нервната, ендокринната система, поддържането наестествения анатомична функция на мускулите и ставите.

Мога ли да използвам продуктите на Vertera при множествена склероза?

Множествената склероза е заболяване, при което миелинът се унищожава в нервите на очите и нервните влакна на мозъка и гръбначния мозък. Първите симптоми се появяват на възраст 20-40 години. Симптомите се съпровождат от намаляване на зрението, затруднение в говора, намаляване чувствителността на ръцете и краката до парализа на крайниците. Солите на алгиновата киселина в състава на Vertera гел извеждат от организма токсините, тежките метали и радионуклиди, пречистват организма и го подготвят за въвеждане на други активни компоненти на гела за последващо възстановяване на органи и системи за нормалното функциониране на мозъка. Нарушенията в мозъка и гръбначния мозък често са свързани със сърдечни и съдови проблеми, които често се дължат на недостига на определени хранителни вещества и компоненти. Благодарение на съдържанието на магнезий, калий и други микроелементи в необходимите пропорции, Vertera Gel осигурява всички жизненоважни процеси на сърдечно-съдовата система. Активните компоненти в състава на Vertera гел също имат антитромботично свойство, предотвратяват слепването на тромбоцитите и образуването на кръвни съсиреци, като по този начин се предотвратява запушване на съдовете. Този положителен ефект върху кръвните свойства подобрява функционирането на мозъка и гръбначния мозък и намалява риска от множествена склероза и влошаване на симптомите.

От каква възраст децата могат да употребяват продуктите на Vertera?

Продуктите на Vertera могат да се дават на деца, като се започне от първото хранене (от около 6 месеца):Деца под 3 години половин чаена лъжичка 1-2 пъти дневно.
За деца под 6 години, една чаена лъжица 1-2 пъти дневно.
Деца над 6-годишна възраст една супена лъжица 1-2 пъти на ден.

Помага ли Laminaria gel при високо кръвно налягане?

Laminaria gel е ефективен помощен инструмент при проблеми, свързани с високо кръвно налягане. Поради съдържанието на йод в него, кръвното налягане намалява и вискозитетът на кръвта намалява. Прилагането на гелът се препоръчва съгласно общата схема, но с 2-часовоотстояние от приема на лекарства(или преди приемане на лекарството или след това).
ВНИМАНИЕ: Никога не прекъсвайте приеманите от вас лекарства, без да се консултирате с вашият лекуващ лекар.
При каква температура да се съхраняват козметичните средства?
Съхранявайте на чисто, сухо, защитено от светлина, хладно място при температура от 0 до + 5 ° C. Транспорт при t от 0 до + 5 ° C.

Колко време и как се приема продукта Vertera Gel ?

Vertera Gel е клетъчен гел от морски водорасли Laminaria. Той е органична храна, която изчиства и обогатява организма ни с витамини, минерали, аминокисели, микро и макро елементи, като допълнение на познатите ни храни. Продуктът не е лекарство !
Вътрешен: Стандартен дневен прием е общо 50 гр. /два пъти на ден х 25гр. / х 2 равни супени лъжици – 30 мин преди хранене.
Препоръчително е да се смесва със сок или вода по Ваш вкус.
Препоръчителен курс е 2 месец, след което се прави пауза от 1 седмица за период от 1 г.
Външен: Продуктът може да се прилага също като маска за лице и тяло. Има почистващо, хидратиращо и стягащо действие.
При постоянна употреба на Vertera Gel ще забравите за заболявания и здравословни проблеми, защото всички клетки на тялото Ви ще получават всички необходими компоненти за здраве и дълголетие.

Продуктите Vertera, с какво се отличават от витамините и минерали, които се продават в аптеките ?

В природата има различни разновидности на всички витамини и минерали. Световната индустрия обикновено синтезира само по една от тези форми. Естествените витамини са по – богати и по – разнообразни, отколкото тези, които са създадени по химичен път. Освен това те са по – лесни за усвояване от организма. Минералите в продуктите Vertera се намират в органична форма, затова те се абсорбират лесно от организма на човек, те нямат противопоказания, тъй като са създадени от самата природа.
Разгледайте всички продукти тук: https://borovprashec.bg/vertera-produkti/
Shopping Cart