ВАШИЯ ЛЕКАР ДАРЕН ОТ ПРИРОДАТА-БОРОВ ПРАШЕЦ

Най-важната и уникална способност на БОРОВИЯ прашец е да се хармонизира и силно да подмладява, подпомагайки ендокринната система, която е рядка способност в света на растенията. 
Боровият прашец е най-мощният андроген на природата, който по същество се превежда като вещество, което стимулира производството на тестостерон, въпреки че и други хормони също попадат под това заглавие. 
Ако сте ЖЕНА, нека това не Ви плаши. Причината боровият прашец да бъде такъв мощен андроген е в голяма степен, тъй като това е единственият естествен източник на \“чудодейния хормон\“ DHEA, който е предшественик не само на тестостерона ,но и на ЕСТРОГЕН и ПРОГЕСТЕРОН.

Тъй като ендокринната система е силно зависима от DHEA за правилното функциониране и контрол на толкова много различни аспекти на тялото, БОРОВИЯТ прашец също е известен в китайската медицина, засягайки много от основните органи на тялото като: 
-БЪБРЕЦИ
-БЯЛ И ЧЕРЕН ДРОБ
-СЪРЦЕ
-ДАЛАК

-КРЪВОНОСНА СИСТЕМА

Производството на DHEA се случва в надбъбречните жлези, така че хроничният стрес, заедно с лоша диета се отразяват на неговата продукция най-значително върху стареенето и външния вид. 
Ниските нива на DHEA са свързани с имунни заболявания, ниско либидо, депресия, когнитивен упадък, както и натрупване на мазнини по тялото, наред с други неща.
Следователно, оптимални нива на DHEA са свързани с подобряване на НАСТРОЕНИЕТО, развитието на мускулите, ЗАГУБА НА МАЗНИНИ, увеличава сексуалното желание и имунитета, както и редица други значителни ползи, които тясно отразяват ефектите от БОРОВИЯ прашец.


DHEA е най-богатият и важен хормон в човешкото тяло, което означава, че той е най-голямата суровина в тялото Ви, която се използва за производството на други жизнено важни хормони.

Дисбалансите в нивата на DHEA може да извадят цялата хормонална продукция на организма от равновесие. Освен това, производството на DHEA има тенденция да намалява, тъй като ние започваме да растем и се развиваме. 
Много изследователи изявяват хипотезата, че признаците на стареене са, когато тялото отразява по-ниските нива на производство DHEA. 
А от своя страна, БОРОВИЯТ ПРАШЕЦ е дар от природата, забавящ стареенето, поради наличието на този хормон!

Естрогена, прогестерона и тестостерона са важни както за мъжете, така и за жените, но в различни пропорции, поради което е важно да се отбележи, че БОРОВИЯТ ПРАШЕЦ се смята за адаптогенна билка, което означава, че тя е тази, която възстановява баланса на тялото чрез адаптиране на неговите последици при каквито и да било условия.

Поради тази причина той е безопасен за мъжете и жените. 
Но нека да се съсредоточи отново в хормона DHEA и как това се отразява на тялото, тъй като това е ключът към разбирането на ползите за здравето на прашеца и защо е такав невероятен продукт!

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart