ВЕРТЕРА СЕНСЕЙШЪН – СИЛАТА НА МОРСКИТЕ КОМПОНЕНТИ ЗА АКТИВЕН ЖИВОТ

Една опаковка Vertera Sensation съдържа 8 полезни компонента, които имат свойствата да възстановяват и предпазват тялото от неблагоприятни фактори на околната среда. Какво прави това да се случи?

• Водораслите в състава на продукта (ламинария, фукус и спирулина) съдържат йод, витамини и аминокиселини, възстановяващи защитните функции на тялото и подмладяващи отвътре!

? Естествените екстракти от лиственица, бреза и черен кимион (дихидрокварцетин, арабиногалактан, бетулин) предпазват клетките от разрушаване и забавят процеса на стареене. По-специално, Betulin има мощен противовъзпалителен ефект и се използва за профилактика на рак.

Най-силният антиоксидант в природата, астаксантинът защитава организма от ултравиолетова радиация, повишава атлетичната издръжливост и помага за предотвратяване на болести като сенилна деменция и болестта на Алцхаймер.
Интересно е, че за да се насити тялото с 3-4 мг от този антиоксидант, трябва да ядете 150 грама естествена дива сьомга дневно. Или да започнете курс за свръзка Vertera ?

Shopping Cart