Вибрационна гимнастика на академик Микулин: тайната на активното дълголетие

Академик Микилин,гениален авиоконструктор създава проста гимнастика състояща се от просто упражнение – удряне с пети по пода. Този метод ще ви позволи да подобрите притока на кръв, да предотвратите запушването на вените и да нормализирате налягането. Също така се подобрява работата на мозъка: няма следа от тежест и болка в главата.

Застанете изправени, съберете крака, стиснете зъби. Повдигнете петите на 3–5 см от пода, след което рязко се спуснете надолу. В резултат на получения шок въздушните клапани получават допълнителен импулс за изтласкване на кръвта нагоре.

Правете 30 повторения 5 пъти на ден и изгонете всички мисли за болести! Правете упражнението без да бързате, в удобно за вас темпо.

Тази гимнастика е особено полезена за хора, които са принудени да работят седнали или прави дълго време. Това упражнение може да се изпълнява дори от тези, на които е забранено да тичат или да ходят бързо.

Разклащането на тялото е ефективна профилактика на тромбофлебит, миокарден инфаркт и инсулт. Удивително е, че 1 просто упражнение е толкова ефикасно и полезно!

Последвайте ни във фвйсбук тук: @kletachnahrana 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart