Висококачествената козметична марка COLLAGENA за всеки тип кожа,за всяка жена!

Популярната висококачествена българска марка COLLAGENA, която предлага продукти с патентован колаген с чистота 99,5%, предлага на пазара  серия Codé, която  се превърна в бестселър сред почитателките на висококачествена козметика.

„Collagena“  се свързва с луксозни козметични продукти и качество, доказано през годините. Компанията, която стои зад престижната марка, е създадена през 1991 г., а седалището ѝ е в Пловдив. Първоначално тя се занимава с производство на колагенов хидролизат по собствена, патентована технология. Този продукт се отличава с високата степен на пречистване и е максимално освободен от странични вещества от неорганичен и органичен произход.

Продуктите на „Collagena“ не са тествани върху животни и не съдържат минерални масла, силикони, парабени, SLS, вредни консерванти и ГМО суровини.Всички продукти за кожата съдържат чист колаген – 99.5%, в активна форма за дълбочинно въздействие – най-естествената съставка в борбата със стареенето на кожата.

Марката COLLAGENA е известна с висококачествени, но малко по-скъпи продукти за средностатистическата българка. Този път обаче, компанията предлага на пазара с изключително конкурентна цена – 19.60 лв. за анти-ейдж крем. Въпреки конкурентната цена от 19.60 лв., кремовете съдържат патентования колаген с научно доказано молекулярно въздействие.

Hydra Defence – богат дневен крем, даряващ кожата с дълготрайна хидратация и интензивна защита от всякакви вредни външни фактори, които я състаряват преждевременно.

 

 

Cells Recovery – силно регенериращ нощен крем, който възстановява силите на кожата и възвръща жизнеността на клетъчно ниво. Революционен в класа си.

 

 

И Progressive anti-age крем с директно въздействие срещу всички признаци на стареене. Възвръща и поддържа младостта и сияйния вид на кожата – 24 часа в денонощието.   

 

 

Специалистите от екипа споделят, че години наред обновяват производството и производствените процеси, за да могат да излязат на пазара с конкурентaта цена на серия Codé, а същевременно да задържат високото качество, с което е позната марката. 

Сайта   www.borovprashec.bg  предлага козметични продукти на  COLLAGENA

Shopping Cart