За да започнете бизнес при нас е необходимо само желание!

„НОВА ЕРА“ 

Държавна китайска корпорация! Уникална линия от натурални уелнес продукти! Започнете нов живот с Новата ера!

НОВА ЕРА

The New Era е бизнес модел от ново поколение, който ви позволява да получавате месечни парични плащания през целия живот. New Era Corporation се финансира директно от бюджета на Китай. Единствената компания за директни продажби, в чиято мрежа се изплащат над 68% от печалбата .

Нашата оферта за тези, които са готови да бъдат ЗДРАВИ, живеят на 100% и правят света около вас по-здрав !!!

Корпорацията New Era Health Industry Corporation получи лиценз за директна продажба (№ 8) от Министерството на търговията на КНР през 2006 г. и работи абсолютно законно.

17-о място в света с оборот от 928 000 000 долара!

Започнете нов живот с Новата ера! Нашата компания ви предлага нов тип доходи. За да започнете бизнес при нас е необходимо само желание. Ние популяризираме информация за уникални продукти с естествен произход.\"\"\"\"

Министерството на космическата индустрия на Китай е официален партньор на New Era Corporation. Китайските астронавти са длъжни да вземат продуктите на компанията!

Десет основни предимства и предимства от работата с компания New Era!

* Кумулативни продажби, които НИКОГА не се анулират. Няма задължения за сроковете и обема на увеличение на оборота!

* Няма срокове и задължения за потвърждаване на постигнатата квалификация.

* Няма потвърждение на месечна активност (задължително закупуване на стоки) на първите 2 етапа от кариерата, т.е. компанията позволява на новодошлия да постигне определен доход.

* Без изпреварване в структурата. Активните участници отдолу „тласкат“ по-висок спонсор на по-високо ниво (квалификация), което НИКОГА НЕ НАМАЛЯВА !!!

* Бонусите се начисляват веднага в три посоки за почти една и съща работа:

– 10% за покана за нов партньор

– до 22% за продажби

– 23% за разширяване и задълбочаване на конструкцията.

* Без намаляване на бонусите поради непропорционално развитие на клоновете.

 

С други думи, чекът ви може да нарасне, дори ако оборотът ви спадне!

* Когато партньор в същата степен се появи в структурата на Спонсора, който има 10-то ниво, по-високият спонсор получава знак – една звезда и се изплаща част от 0,6% от обема на световните продажби (0,6% се разпределя между лидерите на съответната степен). Докато получавате нови звезди, този процент се увеличава до 2%!

* Компанията връща на структурата висок дял от приходите от 68%!

Формата на заетост варира в зависимост от степента на интерес на всеки служител. Месечна заплата. Ще се радваме да ви видим сред нашите партньори.

ВНИМАНИЕ !!! Всеки дистрибутор на китайската държавна корпорация за здравна индустрия „Нова ера“ след регистрация получава лична карта с личен номер, която ви позволява да използвате официалния уебсайт и личен акаунт на уебсайта на корпорацията.

Холдингът включва 3 предприятия:

* Guozhen (здравни продукти),

* Zhuzhen (продукти за грижа за тялото и домашен уют),

* Shareland (първокласна козметика).

 

Новата здравна индустрия на корпорация Era е наградена – AAA сертификат за доверие (най-висока степен на доверие)- 2 февруари 2010 г. Китайската асоциация за здравеопазване и Китайската асоциация за надзор на здравеопазването в Китай съвместно проведоха първата церемония за сертифициране на здравните сертификати в Пекин, New Era Health Industry (Group) Co., Ltd. получи първата награда от клас AAA в индустрията на здравеопазването.

Само три компании в Китай имат сертификат за доверие AAA – Националната банка на Китай, Китайската петролна компания и „Нова ера“, здравната индустрия. Държавата Китай отдели 400 милиона долара за разширяване на производството и 50 милиона долара за развитие на международния пазар. Китайското правителство си е поставило за цел до 2020 г. да увеличи асортимента до 400 продукта и с обем от 10 милиарда долара да влезе в първите три водещи мрежови компании в света.

Предлагаме на всички наши партньори удобни условия за сътрудничество!

 

Нямаме задължителни месечни покупки в началния етап на бизнеса и големи материални инвестиции!

 Бизнес възможности с New Era е единствената компания за ДЪРЖАВНА мрежа в света. Достъпно бизнес влизане. Законност и безопасност. Доживотна пенсия от държавата Китай. Нашата компания ви предлага нов тип пасивен доход.  Маркетингов план!

Партньорството с New Era Company ви дава възможност да печелите,  да купувате продукти, както и да получавате допълнителни бонуси за препоръки, обучение и развитие!

За въпроси и повече информация-0884090225

ОПИТАЙТЕ БОРОВ ПРАШЕЦ   ОЩЕ ДНЕС

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart