Заседнал начин на живот-има решение да сте здрави и стройни с Вертера

Не се движа много, но все пак искам да съм еднакво здрава и слаба…

Понятията „заседнал начин на живот“ и „офис работа“ са почти синоними.

Умствената работа съчетава повишено натоварване и силен нервно-психичен стрес. В такива реалности  се повишава риска от сърдечно-съдови заболявания, заболявания на гръбначния стълб, чревна атония и  предпоставки за разширени вени и наддаване на тегло. Как да избегнем тази заплаха?  Използвайте всяка възможност за движение и комбинирайте с ПРОДУКТИТЕ НА ВЕРТЕРА.

Намалете  калориите и подобрете на качеството на диетата. При ниско натоварване консумацията на енергия при мъжете е 2100-2300 kcal, а при жените 1800 kcal на ден. И тук на помощ идват homeofoods от Vertera!

✅ сутрин с ½ пауч Plasma Homeofood = 2 капсули Plasmax + закуска с протеин и плодове.

Това е най-доброто начало на деня за сърдечно-съдовата система, щитовидната жлеза, стомашно-чревния тракт, мозъчното и периферното кръвообращение.

✅Редувайте плазма с Артропласт за използване на функционалността на гръбначния стълб и ставите, както и Angiolive за тонус и кръвоносни съдове.

✅Вместо въглехидратно-трансмазнини закуски на работа – Smart Start Plasma за насищане с ценни микронутриенти, за откриване на ресурси и без добавяне на калории.

✅ Остава ви половин пакет Плазма за вечерта – страхотно, затвърдете успеха си преди нисковъглехидратна вечеря. Или голяма лъжица PRO MAX Fucus (може със зеленчуково смути) също е чудесен избор!

Следвайте препоръките на нашите експерти и бъдете здрави, въпреки офисния начин на живот!

Разгледайте всички продукти тук: https://borovprashec.bg/vertera-produkti/

или позвънете на тел.0884090225 за повече информация!

Безплатна регистрация ,с която да закупувате продуктите на Вертера с намаление:

https://os.verteraorganic.com/reg?ref=7IRIG87TS0

www.borovprashec.bg

 

Shopping Cart