Защо децата ни са все по-болни?

Здравето на децата ни е НАША отгворност! Да сме информирани е НАША отговорност!
Все повече деца се раждат с Атопичен дерматит, предписват  ни подтискащи симптома мазила и  ни казват, че детето ще го „израсте“. Дерматитът не се израства. При подтискане на симптома той се трансформира и засяга органи с по-голямо значение от кожата.
☝️Вече, много голям процент от децата са с глутеинова непоносимост – била тя диагностицирана или не. Хлябът, с който стотици поколения са се изхранвали, днес да се превръща в храна-отрова, която при децата с глутеинова ентеропатия е въпрос на живот и смърт и трябва да се избягва на всяка цена.
☝️Вече, много деца проявяват симптоми на хранителни алергии и непоносимости, развиват респираторни алергии, и са застрашени от астма.
☝️Расте лавинообразно броят на деца с диагноза Аутизъм, дефицит на внимание или хиперактивност.
☝️Вече, 7-8 годишни деца проявяват симптоми, характерни за пубертета, да имат външни полови белези, които преди свързвахме с ранното тийнейджърство, а момиченца на 10 години да имат цикъл.
☝️Вече, много деца страдат от затлъстяване, а прогнозата на СЗО за България да е, че до 2030 г. 89% от населението на страната ще е с наднормено тегло.
☝️Вече, много деца страдат от мигренозни главоболия, ревматоиден артрит, диабет и други заболявания, които до неотдавна се свързваха със зрялата възраст и старостта.
⚠️ Децата ни се тровят с пакетирани храни без грам хранителна стойност, навсякъде и по всяко време…
⚠️ Децата,приемат голям процент от дневното си меню под формата на прости въглехидрати, съдържащи основно захар и ограбващи телата им от ценни минерали и полезни вещества!
⚠️ СУПЕРМАРКЕТИТЕ, МАГАЗИНИТЕ, РЕСТОРАНТИТЕ, СЛАДКАРНИЦИТЕ, ДАЖЕ И АПТЕКИТЕ, НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ НАШЕТО ЗДРАВЕ,ТО Е НАША ОТГОВОРНОСТ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ!
Моето си здраве го доверих на живата, клетъчна храна от Ламинария и Фукус – иновативната и без аналог технология за органични, еко продукти на компания ВЕРТЕРА!
Shopping Cart