ЗАЩО Е НЕЗАМЕНИМ БОРОВИЯ ПРАШЕЦ ЗА ВАШАТА КОЖА

ЗАЩО Е НЕЗАМЕНИМ БОРОВИЯ ПРАШЕЦ ЗА ВАШАТА КОЖА

Боровият прашец съдържа всички познати хранителни вещества от съществено значение за живота и здравето, и то в перфектно съотношение. Превантивните здравни грижи са ключът към успеха.

 • Анализи на  боровия прашец показват, че той се състои от около 30-40% протеин,като повече от половината от него е съставен от свободни аминокиселини, които лесно се абсорбират от тялото. Боровият прашец съдържа от 5 до 7 пъти повече протеин от говеждото месо, без животински мазнини, което го прави много по-безопасен източник на протеини.
 • Опитите да се синтезира боров прашец в лаборатории не са успели многократно.
 • Лекарите в Западна Европа предписват  боров прашец за лечение на бактериални и вирусни инфекции, както и при настинки, поради неговите антибиотични лечебни свойства.
 •  Боровият прашец е храна. Не е лекарство. Тя дава възможност на тялото да се излекува по най-естествен начин чрез правилно хранене.
 •  Боровият прашец е единствената храна, която съдържа всяка основна хранителна съставка, необходима на човешкото тяло.
 • Боров прашец
 • За здрава и красива кожа (антиейджинг ефекти)Ако искате красива кожа този продукт е за Вас. Предимството на  боровия прашец, за разлика от всеки друг продукт за красота, е че значително ще подобри и качеството Ви на живота. Този продукт е мощен източник на антиоксиданти. Притежава в състава си витамин В комплекс, заедно с витамините А, С, D, Е, селен, лецитин, каротеноиди и биофлавоноиди.  Той предпазва кожата от вредните лъчения на слънцето, увеличава притока на кръв към кожата, като така се стимулира растежа на клетките, предотвратява дехидратацията и спомага за изглаждане на бръчките.   Има мощна клетъчно-подмладяваща функция, която дава на кожата младежки блясък и възможност на организма да се справи с преждевременното стареене на клетките, стимулирайки растежа на нова тъкан.
 • Боровият прашец съдържа мощни естествени антибиотици, които противодействат на ефектите на естественото стареене, потъмняването на кожата, бръчките и кожните петна. Кожата става по-млада и по-малко уязвима от бръчки. За тези, които искат да имат по-красива и по-здрава кожа, ще е от голяма полза да добавят  боров прашец към своята диета. Това е един много ефективен начин за вътрешно и външно подмладяване на клетъчно ниво.
 • Също така регулира хормоналния баланс, което е друг ключов фактор. Много ефективен в борбата срещу бактерии и възпаления, заедно със значително укрепване на имунната система, които са много важни в борбата с акнето. Ускорява оздравителните ефекти, успокоява кожните раздразнения и подобрява цялостното ви здравословно състояние без никакви странични ефекти, което не бихте постигнали с лекарства и антибиотици. Боровият прашец е източник на витамин А, което също е много важно, специално за кожата,постигнал  е невероятни резултати при всички потребители, които са го приемате. Кожни проблеми и акнето изчезват, а самите те са много по-здрави.
 • За безплатна регистрация и 30% отстъпка ТУК
 • Поръчайте боров прашец чрез нашия сайт тук

www.borovprashec.bg

 

 

 

Shopping Cart