Защо водораслите и Омега-3 са толкова важни при хранене по зоната на д-р Бари Сиърс

“ Всъщност ,рибите  не се справят достатъчно ефикасно с произвидството на ОМЕГА-3 мастни киселини.Това по-скоро е „професия “ на незаменимите водорасли.Рибата е просто в края на хранителната верига“ -цитат от книгата на д-р Бари Сиърс

И все пак възниква въпросът-защо тогава не ядем просто водорасли,за да набавим Омега-3?Отговорът е прост-човешкото тяло няма способността да ги усвоява правилно,а само 10-15% от безценните им съставки.

Благодарение на патентована иновативна технология компания ВЕРТЕРА е разтворила твърдата обвивка на клетката на водораслите ламинария и фукус и се извлича цялото полезно съдържание под формата на гел .Така усвояемостта става повече от 90%!

Във Vertera Gel има всички вещества, които генетически са програмирани във вашето тяло. Имате всички аминокиселини – заменими и незаменими. Мастноразтворими витамини и прародителите на Омега 3 мастните киселини: ейкозапентаенова киселина (EPA), и докозахексаенова киселина (DHA). Рибите ядат планктон и синтезират oмега мастни киселини. Когато ядем риба, ние отново ги разграждаме до EPA и DHA киселини. Двойна работа. А EPA и DHA са висококачественото моторно масло, необходимо за най-фино настроения двигател, какъвто е човешкия мозък. В геловете на VERTERA има всякакви микро- и макроелементи под формата на органични съединения, т.е. 100% усвоими. Съставът на ламинарията е идентичен с кръвната плазма на човека. Ако махнем хлорофила (зеления цвят), то каквото има в ламинарията, това има и в човешката кръвна плазма.

Гелът на Вертера лекарствен продукт ли е?
Продуктите на Vertera не са лекарство и не са и хранителни добавки. Това са лечебнодиетични храни от кафяви морски водорасли Ламинария.
Основното им предназначение е диетично-лечебно терапевтична храна, която има гелообразно състояние и задоволява всички нужди на всички клетки в нашето тяло.
Съществуват ли научни изследвания за ползите от този продукт?
Клиничните проучвания, изследването на химичния състав и обхвата на ефекти върху тялото, нарежда Vertera геловете в групата на специализираните хранителни терапии. Също така има научна документация, до която всеки може да получи достъп. клиничните изпитания които имат тези гелове са 7, като 6 от тях са направени върху свойствата на базовият гел VERTERA и можем да ги изредим:
-исхемия на мозъка
-исхемия на сърцето
-храносмилателна система
-дихателна система
-костно ставна система
-чистене на организма от тежки метали и радиоактивни вещества

Гелът е органичен „жив“ хранителен продукт – „жива“ храна, защото за при производството на този клетъчен гел не се използва нито химична,нито термична обработка, а иновативната зелена технология, която дава възможност за запазване на всички полезни компоненти от клетката на Ламинария без да наруши съдържимото в клетката и.

Поради сходство между нашата кръвна плазма и клетката на Ламинария, кафявите морски водорасли започват да се усвояват още от слюнчените жлези в устата,попадайки много бързо в клетката те я задоволяват със всички необходими и вещества, като едновременно чистят от соли на тежки метали, радиоактивни елементи, шлаки и други токсини , така хранят и чистят организма на клетъчно ниво.
Именно това ги прави толкова уникални и точно заради това оказват огромно влияние върху организма на човек, като го насищат с необходимите вещества, които са нужни за нормалната му функция.

Какво съдържа Ламинарията?
Ламинария (вид кафяво морско водорасло) съдържа:
? полизахариди (алгинова киселина и нейните соли), фукоидан, манитол и ламинарин);
?витамини: A, B, C, D, E;
?43 микро и макроелементи: силиций, селен, калий, калций, магнезий, натрий, сяра, йод, желязо, мед, цинк и други;
?20 аминокиселини включително и 8 незаменими;
?Омега 3 и 6 полинаситени мастни киселини;
?фосфолипиди
?фибри
Разгледайте продукта ТУК

За бърза поръчка и въпроси тел:0884090225

www.borovprashec.bg

Shopping Cart