ЗАЩО ЯПОНЦИТЕ СА ДЪЛГОЛЕТНИЦИ

Днес за никого не е тайна, че японците са най-дълголетната нация на Земята. Средната им продължителност на живота непрекъснато се увеличава. Наред с това японците са не само световни шампиони по дълголетие, те са най-здравата нация на земята!   Високото ниво на продължителност на живота в Япония се дължи на философията на благосъстоянието, която помага за поддържане на здравето и удължаване на младостта.

Японските жени са винаги красиви, стройни и млади на вид, а мъжете със завидна енергия преодоляват най-дръзките върхове както в кариерата, така и в личния си живот, без да мислят за възрастта. Защо ?! Феноменът на японското дълголетие и здраве е доста обясним. Този народ знае как да живее живота в хармония с природата и света!

Почти правилото в Япония се счита за ежедневната консумация на всички видове натурални биоактивни добавки, подпомагащи здравето на организма и укрепващи имунната система.

Днешните витаминни и биоактивни комплекси се правят на базата на съвременни научни изследвания, използващи най-модерните технологии в производството. Формулите на японските лекарства обикновено са леки и не пристрастяват, така че японците през целия си живот подхранват тялото с необходимите био добавки. Биоактивните хранителни добавки помагат за възстановяване на нормалния метаболизъм, предотвратяват стреса, запазват младостта, облекчават напрежението, прочистват и защитават тялото, възстановяват мъжествената сила, нормализират хормоналния баланс и много други.

Принципно нови иновативни технологии и съвременни научни изследвания в Япония и Китай СЪЗДАВАТ БЪДЕЩИ ПРОДУКТИ под строгия контрол на държавата и фармацевтичните корпорации.

Здравната система в Япония се счита за една от най-развитите в света. 
Наред с това аптеките и лекарствата бързо намаляват в полза на естествените хранителни добавки. В съвременна Япония основното средство за предотвратяване на болести и подпомагане на жизнената енергия на човека е универсалното използване на богата гама от хранителни добавки, които спечелиха доверие в естествеността и ефективността.

Трябва да се отбележи, че японските витамини и хранителни добавки се произвеждат в ограничени количества и постоянно се подобряват. Вътрешният пазар има строги изисквания за качество. Всички фармакологични продукти, произведени в Япония, подлежат на строг контрол не само от държавата, но и от специални общности, които разработват допълнителни разпоредби и устави. Абсолютно всички биологично активни добавки, произведени в Япония, са сертифицирани, което се потвърждава от съответните документи. Ето защо надеждността и качеството на всички японски продукти е над световните стандарти, а ефективността е пряко отражение на здравето на нацията.

Една от основните причини за закупуване на добавки от японски производители е НАПЪЛНО ПРИРОДНИЯ СЪСТАВ,който включва естествени вещества и растителни екстракти.
 
Искате ли да подсилите тонуса си, да активирате жизнеността и да възстановите загубеното здраве?
 
Целта на хранителните добавки е да се приемат всички необходими минерали, витамини и други съставки, необходими за поддържане и възстановяване на здравословно тяло. Дори хранителните продукти с най-високо качество не са в състояние да осигурят на организма всички необходими микроелементи и полезни вещества, които съдържат хранителни добавки. Трябва обаче да се отбележи, че хранителните добавки са ефективни само при системно приложение в продължение на 3-6 месеца. Редовният прием на хранителни добавки дава възможност на тялото постепенно и последователно да възстановява здравето, красотата и биологичната младост.
 
7 причини за закупуване на хранителни добавки 
\"\"

Медикаменти на бъдещето. В съвременния далече изток има много малко аптеки. Те почти са заменени от специализирани вериги за продажба на хранителни добавки, които запазват и укрепват здравето на хората с ефективни комплекси от натурални препарати. Не пропускайте шанса да се докоснете до здравето на бъдещето днес!

Японско дълголетие. Японците и като цяло източните народи са безусловни столетници. Осемдесет години за един съвременен японец е съвсем обикновена възраст. Тази продължителност на живота се постига, включително поради биодобавки. Обемът на японския пазар на хранителни добавки през 2016 г. надхвърли 9 милиарда долара. Японците не се доверяват нито на американски, нито на европейски колеги. Те купуват само доказани и наистина ефективни лекарства от екологично производство.

Планински билки и морски дарове. В основата на дълголетието на японците са именно тези уникални компоненти. Пресни натурални морски дарове и лечебни билки събрани под най-строгия контрол на качеството – днес тези съкровища под формата на биоактивни хранителни добавки също са достъпни за вас!

Най-високо качество.  Хранителни добавки се правят изключително за вътрешния пазар. Тези лекарства от скоро се изнасят. Изискванията на японския вътрешен пазар са изключително високи, защото продуктите и хранителните добавки, продавани в Япония, се отличават с най-високо качество, отразено в здравето на нацията.

Степен на пречистване. Биоактивните хранителни добавки използват по-рафинирани суровини.Пречистването се извършва в няколко специални лаборатории, организирани във фармакологичните университети. Нивото на пречистване надвишава американските и европейските колеги с 10-15 пъти.

Сертифициране и контрол. Всички  хранителни добавки са сертифицирани и одобрени от Министерството на здравеопазването . Министерството на здравеопазването на Япония всяка година изготвя списъци с лекарства, препоръчани за употреба при определени разстройства, отклонения и заболявания. В Япония няма подкупи и корупция – защото сертификатите говорят сами за себе си. В допълнение към японските сертификати, всички производители имат сертификати ISO 9001 и HACCP.

 

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart