Здравословното кафе с рейши-удоволствие,тонус и здраве в едно!

ПРОМЕНИ КАФЕТО СИ – ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ! ЕДНО ЗДРАВОСЛОВНО КАФЕ С РЕЙШИ!

DalVita кафето е получено чрез специална технология Spray Dried със съдържание на натурален кофеин мин. 2%, съчетано с 12% екстракт от гъба РЕЙШИ – Ganoderma Lucidum

Луксозно и здравословно разтворимо арабика кафе с наситен и незабравим аромат и вкус, който ще събуди сетивата ви и ще ви ободри. DalVita Кафе с рейши гъба – събужда и пречиства!

Рейши ( Ganoderma Lucidum ) – свойствата на тази гъба са познати на човечеството още от древноста. Тя е извесна с множеството си положителни действия върху човешкия организъм. Рейшито съдържа органичен германий – елемeнт с функция на адаптоген. Германийят, който се съдържа в гъбата повлиява нивата на кислород в кръвта и така подпомага метаболитните процеси в организма и тъканната регенерация. Полизахаридите в гъбата повлияват естествените оздравителни способности на оргнизма и нормализират имунната система.

Извесно е че: гъбата рейши се използва в китайската народна медицина повече от 4000 г. богата на бетаглюкани – стимулират производството на антитела от имунната система и повишават естествените сили на организма.

Повишаване на жизнения тонус

антибактериално действие

противовирусно действие

притежават противотуморна активност

влияние върху сърдечносъдовата система

понижава кръвното налягане и нивата на холестерол в кръвта

подобрява метаболизма на сърдечните клетки

подобрява кръвния ток през коронарните артерии

притежават и силен стимулиращ ефект върху имунната система.

Разгледайте продукта тук.

Разгледайте и пазарувайте директно от сайта: Dalvita

Shopping Cart