Чудото наречено Витални гъби

ВИТАЛНИТЕ ГЪБИ ИМАТ СЪЩИНСКАТА ЗАЩИТНА СИСТЕМА НА ОРГАНИЗМА

От хилядолетия същестуват сведения за лековитите свойства на виталните гъби. Сред източните народи те са спечелили наименованието „еликсир на живота“ и до днес се прилагат като мощно средство за възстановяване при редица здравословни проблеми. Всяка една от гъбите по света има своята специфика, но тях ги обединява мощното им имуномодулиращо действие, което се дължи на съдържащите се в тях специфични полизахариди.

Основният ефект от действието на виталните гъби е имуномодулиращият. Именно затова те са подходящо средство не само в случаите на съществуващи заболявания, а и като превантивно средство за подобряване съпротивителните сили на организма, и като сигурна профилактика на организма при често боледуване.

REISHI – ГЪБАТА РЕЙШИ

Рейши е уникален вид дървесна гъба, с голяма ценност в традиционната китайска медицина. Тя е позната като „божествена гъба на дълголетието“, призната като оздравителен продукт способен да възстановява силите и енергията на организма. Действието на рейши е добре изучено.

Рейши има имуномодулиращ и имуностимулиращ ефект. Гъбата рейши стимулира антивирусните, противогъбичните и противовъзпалителните свойства на имунната система, като същевременно облекчава автоимунните заболявания.

Подробно описание ТУК

КЪМ ВСЯКО ОПИСАНИЕ НА  ГЪБА ИМА ПРИКАЧЕНО ВИДЕО ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

MAITAKE – ГЪБАТА МАЙТАКЕ

Майтаке означава „Танцуваща гъба“. От хиляди години източната медицина препоръчва майтаке като средство за укрепване на тялото, подобряване на цялостното здраве и удължаване на човешкия живот. През последните години са правени редица научни изследвания, които са потвърдили изключителните и свойства.

Екстрактът от гъбата майтаке активира клетките на имунната система. Полизахарид известен като „Бета 1-6 глюкан“, ефикасно стимулира клетъчната имунна реакция. Екстрактът от майтаке намалява страничните ефекти при химиотерапия – слабост, гадене, намален апетит и окапване на косата. Повлиява ефективно хормоналния баланс. Има научно изследване, че гъбата топи мазнините и предотвратява констипацията.

Подробно описание ТУК

CORDYCEPS – ГЪБАТА КОРДИЦЕПС

В източната медицина екстрактът от кордицепс е познат като „естествен антибиотик“. В китайската традиционна медицина се използва за подсилване на белите дробове и бъбреците, както и за общо тонизиране на организма. Допринася за подобряване на състоянието при ревматизъм, безсъние и нередовна менструация. Кордицепс подобрява кръвооросяването.

Подробно описание ТУК

За бърза поръчка тел.0884090225

www.borovprashec.bg

Shopping Cart