ДА СЕ ПОСМЕЕМ ЗАЕДНО

Лекарите са благородна професия. Те ни помагат да възстановим здравето си и да спасим живота си. Нужни са всички лекари и ние трябва да им отдадем почит за факта, че те продължават да работят в толкова трудни условия!И както във всяка професия и тук не липсва чувство за хумор.С цялото ни уважение към всички доктори  представяме на вашето внимание хумористичната класификация на лекарите – от педиатър до вирусолог!

Уролог
Лекар с много тесен хоризонт. За разлика от сексотерапевта и сексолога, той разглежда вашето мъжко достойнство единствено по отношение на неговите странични функции.

Травматолог
Тези лекари много обичат спорта. Почти всичките му видове, с изключение на шахмата.

Фармаколог
Ако повечето лекари се занимават с отстраняване на излишъка от тялото, тогава напротив, фармаколозите се опитват да втъпчат всичко и още повече в него. И тогава те наблюдават с интерес как тялото ще реагира на тормоза.

Токсиколог
Благодарение на фармаколозите този лекар никога няма да остане без работа. Поне към момента фармакологията му осигурява повече от 50% работа.

Хирург
Той е  като сапьор. Греши само веднъж. Вярно е, че ако един сапьор направи грешка само веднъж в живота СИ, то хирургът прави грешка само веднъж в живота ВИ. Дори и след грешката на хирурга да сте успели да спасите живота си, повярвайте ми, нямате нужда от такъв майтап. Подобно на сапьор, хирургът се ръководи не от натрупаната информация, а от интуицията. И това е нашето щастие, тъй като интуицията в медицината все още е много по-надеждна от тази на сапьора.

Офталмолог
Тези доктори   са изключително неприятни, защото  винаги искат да видиш онова, което не виждаш.

Гинеколог
Това са лекарите  в най- неравностойно положение, тъй като те имат само половината от човечеството за пациенти, отколкото останалите Ескулапи. Интересно е, че сред гинеколозите на практика няма мъже. Тъй като в гинекологията всичко е строго – или сте мъж, или гинеколог. Опитайте 61320 часа годишно, за да разглеждате най-интересните части от тялото на жените и ви гарантирам, че бързо ще загубите интерес към тях. Не можете да превърнете хоби тази професия.

Стоматолог

Понякога, за да не бъдат разпознати веднага, те се наричат дентисти. Най-страшните лекари! За щастие, обикновеният човек има ограничен брой посещения ,все пак има само 32 зъба. А за тези, които нямат мъдреци  остават 28 . Но умните хора винаги са казвали, че глупаците живеят много по-лесно (с 12,5%). Затова решете сами как да се определите относно зъболекаря!

Акушер
Най-уважаваният лекар в медицината. Именно той осигурява работата на всички останали лекари.

Специалист по венерически болести
Единственият лекар, чиято среща е свързана с поне нещо приятно. Да … Например с приятни спомени. Това е най-честният лекар. Той е единственият, на когото плащате за удоволствие, въпреки че не той е доставил това удоволствие за вас.

Невролог
Теоретично може да излекува всичко, освен сифилис и фрактури, тъй като всички заболявания са от нерви. Почти напълно безполезен. Той може да ви каже „Не се изнервяйте“, но също като вас, той няма идея как да постигне това.

Алерголог
Най-инициативният лекар. Той е абсолютно сигурен (и трябва да се отбележи, той има основателни причини), че всички жители на тази планета са негови пациенти. Затова основната цел в живота на алерголога е да намери алергията ви, преди да избягате от него.

психиатър
И това, съответно, е най-пасивният лекар. За разлика от алерголога, той само смътно подозира, че всички жители на тази планета са негови пациенти и не иска да се изправи пред истината. От него също няма малка полза. Е, кажете ми, може ли друг пациент да помогне на пациента? Интересно е, че психотерапевтите съществуват, но психохирурзите не се появиха.

Експерт по наркомании

Тук определено са най-завистливите, защото искат да лишат човек от последната радост в живота.

Секс терапевт
Дай Боже никога да не научиш за съществуването му.

Сексолог
Това е светлата страна на сексотерапевта. Секс терапевтът ви казва, че сте болни. Сексолог говори за това как можете да правите секс още по-добре. Вечната тема е борбата на светлината и безнадеждността.

Дерматолог
Това  е много необходим, макар и много нещастен лекар. Любопитни ли сте да знаете каква гад  живее под вашата кожа и други трудно достъпни места? Не? А той трябва да познава всяка гадина  от пръв поглед!

Анестезиолог
Много полезен лекар. Той те кара да не чувстваш нищо. И ако той направи грешка, това е дори  най-доброто. В този случай вече няма да усетите нищо.

Гастроентеролог и диетолог
Абсолютно безполезен продукт на прогреса. Най-мързеливият лекар. Той винаги се опитва да пренасочи работата си към вашето тяло.

Пулмолог
Единственият лекар, който не споделя заблудата на колегите си, че ако се откажете от тютюнопушенето, всички болести ще отминат сами.

Патоанатом

Най-професионалният от всички лекари. Само той знае точно какво и защо ви е боляло цял живот.

Shopping Cart