Красивата кожа е добре хидратираната кожа

Защо й е на кожата влага?

Хидратация е първото нещо, което ще ви препоръча дерматолога, независимо с какъв проблем сте го посетили. Неприятните последици от дехидратацията са известни на всички независимо от типа кожа:

–          Сухата кожа става „по-опъната“, раздразнена и върху нея може да се появи дори лющене.

–          Проблемите върху мазната кожа се задълбочават.

–          Комбинирана реагира на недостатъчната хидратация с омазняване на Т-зоната и дискомфорт в областта на бузите и назолабиалните гънки.

–          Нормалната кожа губи естественото си сияния, тенът става неравномерен, кожата изглежда уморена.

Хидратацията помага да запазим кожата си гладка, еластична и здрава. Без нея въздействието на негативните фактори на околната среда могат да бъдат пагубни.

Основни правила за хидратация на кожата

1.       Комплексен подход. За да бъде пълноценна хидратацията на кожата кремът не винаги е достатъчен. Почти винаги е полезно и използването на серум преди него. Оптимална комбинация от серум и крем с уникален състав може да се поръча ТУК.

За да бъде кожата ви винаги свежа и хидратирана не злоупотребявайте с алкохол, пържена и твърде солена или пикантна храна. Това ще балансира състоянието на целия организъм и ще отрази благоприятно и върху кожата. Пийте повече вода!

 

2.       Поддържайте естествения овлажняващ фактор

Почиствайте деликатно и без да използвате агресивни миещи средства. Доказано е, че те влияят много негативно върху поддържане на хидратацията на кожата.

 

3.       Изберете правилната козметика.

Качествената хидратираща козметика съдържа действително работещи съставки. Те трябва да доставят в кожата ни необходимите молекули за идеален баланс на влагата и същевременно да създават защитен слой върху кожата, който не позволява на водата да се изпарява.

Hydra Defence дневен крем COLLAGENA Codé осигурява така важната дълбока хидратация на кожата, като същевременно я защитава от вредните влияния на околната среда. Подходящ за всеки тип кожа.
➲ Дълготрайно хидратира и подхранва в дълбочина
➲ Защитава кожата и придава свеж вид на тена

Той чудесно се комбинира с Хидратиращ  The Architect филър дневен крем COLLAGENA Pure. Задължителен, ако искаме да спрем неблагоприятните процеси на дехидратация и да изгладим и енергизираме кожата си. Кремът COLLAGENA PURE The Architect има филър и ботокс действие срещу бръчки, фини линии и неравна текстура. Супеб бонус ефект на крема  е филър ефект срещу изгубените обеми, Ботокс ефект срещу бръчки и фини линии,Забавя процесите на стареене

Текстурата на продуктите от серията COLLAGENA Pure Hydra Hero е комфортна и се разпределя приятно и равномерно върху кожата, попивайки в дълбочина. Те могат да бъдат използвани и поотделно, но за съвършени резултати се препоръчва използването и на двата!

Утоли жаждата на кожата с уникални формули от доказана марка Collagena Bioline ! Поръчай ТУК!

Екипът на сайта BorovPrashec.bg

Shopping Cart