ЗДРАВЕ И БИОАКТИВНИ ХРАНИ И ДОБАВКИ

Здравето е вашето богатство – това е нашето мото! Ние смятаме, че няма по-голямо щастие и богатство от здравето и именно затова се стремим всеки наш продукт да бъде дар. Продуктите от Borovprashec Биоактивни добавки са предназначени за предотвратяване на заболяванията, предизвикани от съвременния начин на живот, както и за подобряване на функциите на различните органи и системи в нашето тяло.

Продуктова линия Здраве е създадена от Green Master с цел да съхраним и възстановим най ценния ни капитал – здравето. Ние като партньори на фирмата предлагаме изключителни продукти. С помощта на които организмът на всеки човек получава истинска природна подкрепа за своите самовъзстановителни механизми.

Започвайки с уникалната сила на българския Златен корен, който е основен компонент в серията Царски Билки, създадена от маг. фарм. Никола Мангалджиев, добавяйки невероятната сила на Виталните гъби, произведени в сътрудничество и под контрола на AGERA Pharma.

Всички наши продукти са разрешени за произвоство и употреба, приемът им не придизвиква нежелани реакции или зависимост. При производството им се използват висококачествени суровини, съвременни технологии и презицен контрол за качество.

Shopping Cart